Minu viga. Edasipääsu siiski veel ei kindlustatud, kuna belglased lõid kreeklasi. Viigist järgmises voorus piisab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
üldiselt oli meeldiv näha, et viimased 2-3 mängu väljakul uimerdanud ja vahelduseks sügavaid intervjuusid andnud venemaa kodanik jälle mängimise vastu huvi tundis, seda võrdlemisi tulemuslikult.
2009/10 hooaeg: Pompey 4, Celtic 3, Wigan 4, WBA 2, Olympiacos 2, B'burn 6, B'ham 3, L'pool 2, Totts 3, AZ 4 ehk 10 kodumängu, 10 võitu, 33 väravat.
Kommentaar
-
Ja koos kaheksa võõrsil peetud kohtumisega teeb see 51 väravat. Kaotatud kaks, viigistatud kaks ja võidetud neli, nurisemiseks pole väga põhjust.
Eilne oli igatahes ilus vaatepilt, kõik mängu puudutav põhiliselt juba eelnevalt välja toodud, seega ei hakka seda neljandat korda korrutama.
Fabregasel näikse see hooaeg eriti hea minek olevat, Aršavin ka seetõttu võibolla pisut kahvatuks jäänud, ei liigu ju mäng niivõrd palju läbi tema. Mis ei takista samas igas mängus paar-kolm geniaalset driblingut või läbisöötu sooritada, eile oli neid kindlasti rohkem. Senikaua kui väravad tulevad igalt poolt mujalt pole miskit häda, küll satub ka venelane mingi vahe heasse hoogu.
Kommentaar
-
Algselt postitas acca Vaata postitust
Hill-Woodi osaluse osaline müük võiks ju näidata, et teise poole oht on reaalne ja tuleb tegutseda. Aga samas miks siis ei vormistatud suhet ametlikuks? Raha pole aga piiri peal on ka tore olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustAga jah loodetavasti ei anta Wengerile kunagi raha muidu ehitab jälle mingi meeskonna mis ei kaota kordagi 50+ mängu järjestSupplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitust49-mänguline kaotusteta seeria saavutati suurte rahade abil? Wengeril ei käi asjad niimoodi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMa ei oelnud seda ju lihtsalt kui talle antakse natuke siis ma arvan, et ta ostaks veel noori ja voibla mone kogenuma ja kindlalt teeks veel haigema meeskonna...Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMa ei oelnud seda ju lihtsalt kui talle antakse natuke siis ma arvan, et ta ostaks veel noori ja voibla mone kogenuma ja kindlalt teeks veel haigema meeskonna...
In:
Thomas Vermaelen (£10m, Ajax)
Out:
Kolo Toure (£14m, Manchester City)
Emmanuel Adebayor (£25m, Manchester City)
Amaury Bischoff (released)
Rui Fonte (released)
plussi jäädi £30 miljoniga. Huvitav miks ta seda raha küll ära ei raisanud? City loogika järgi oleks sellise summa eest ju kindlasti mõne pingimehe klubisse tuua.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustSummer Transfers 2009
In:
Thomas Vermaelen (£10m, Ajax)
Out:
Kolo Toure (£14m, Manchester City)
Emmanuel Adebayor (£25m, Manchester City)
Amaury Bischoff (released)
Rui Fonte (released)
plussi jäädi £30 miljoniga. Huvitav miks ta seda raha küll ära ei raisanud? City loogika järgi oleks sellise summa eest ju kindlasti mõne pingimehe klubisse tuua.
Ma ei moelnud seda, mida ma varem ütlesin solvanguna umbes nagu "Wenger vajab raha, et ehitada super meeskond" vaid, et jube moelda millise meeskonna ehitaks ta kui talle anda mingi 200 milli ja lasta koik ära kulutada(mitte, et see Stan hakkaks siin jubedalt raha sisse investeerima muidugi)... Ma tean, et Wenger on voitnud Premieri mitu korda ja samal ajal vist jäänud plussi oma transferitega kui ma ei eksi ja terve see aeg mänginud koige atraktiivsemat jalgpalli Inglismaal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustainult täiendatakseIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar