Kaotuse puhul oleks see hooaeg raudselt allamäge hakkanud minema, seega väga hea, et punkti saime. Kes siis nüüd DM positsioonile, Diaby äkki?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Sellist sitta on raske kommenteerida.
Jube mäng. Lume sees ikka mängida mehed ei oska. Diaby tegi mängu jooksul 2 head. Ühe 'last minute interference'i peale Cahilli läbiminekut ja eeltöö Rosicky väravale. Muidu oli tagasi oma vanas "headuses". Ramsey'l mäng üldse ei sujunud. Denilson oli päris hea, aga nagu ikka meil tavaks sai ta ka vigastada. Paluks Wengeril Almunia väravast välja vahetada. Kaua sa kannatad ühe mehe kehvasi sooritusi.
Nii pissed praegu, et ei tahagi rohkem midagi öelda.
PS See vanamees kes sinna platsile vilega ära eksis oli ka päris pime. Ei tea kas lumi oli silmas või midagi? Vigu tema jaoks peaaegu ei eksisteerinudki. Väga palju keeras ta mõlemale võistkonnale.
Kommentaar
-
Denilson viskas lihtsalt pikali kui pall tema käes oli (või noh jala ees). Võttis nagu kõhust või puusast natuke kõrgemalt külje pealt kinni. Ega aru ei saandki mis juhtus temaga. Everton sai selle palli endale ja Vaughan sai 1-1 Almunia vastu. Isegi tuli tõrje (wow! when did that last happen?). Peale seda aga kohtunik peatas mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitusthomeworld mis klubi sa fännad
MU ikka, aga siiski, ma kommenteerisin nii nagu mina arvasin ja ma tahaks ikka, et kõigil läheks hästi ja et jalgpall oleks alati põnevam kui varem
Kommentaar
-
Oskab keegi aidata?
Nimelt plaan sõita Arsenal - ManU mängu vaatama minna 31. jaanuaril, aga tekkis küsimus seoses piletitega ega keegi ei tea, kuidas saaks ametlikult piletid ära osta? Ega keegi pole member, et võiks 2 piletit järsku läbi tema võtta? Või peab musta turu peale välja minema?
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustwenger võiks ikka klubi rahakottirauad avada ja sealt natuke plekki kulutada sest tõesti nii lühikese pingiga ei võid nad jrgmised 3 hooaega ka midagi
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustOskab keegi aidata?
Nimelt plaan sõita Arsenal - ManU mängu vaatama minna 31. jaanuaril, aga tekkis küsimus seoses piletitega ega keegi ei tea, kuidas saaks ametlikult piletid ära osta? Ega keegi pole member, et võiks 2 piletit järsku läbi tema võtta? Või peab musta turu peale välja minema?
Tundub, et ainus võimalus on musta turu peale välja minna.
Kommentaar
-
Didn't end well negotiation for the contract extension, between Everton and the agent Louis Saha.
His contract will expire next summer and he doesn't want to extend for three years his deal, because he would like to leave in the summer. Arsenal are ready to sign the player.
transfermarketweb.com
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar