Ega videost pole ju väga hästi näha, mis täpselt toimus ja aeglast kordust ka polnud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustah minge seenele, Shawcross ei mõelnud ehk nii seda päris, aga lõpptulemusena on punane õigustatud. PS! Ma ei süüdista otseselt Shawcrossi, juhtus lihtsalt nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustpoleks jalaluu läind, poleks ka kaarti järgnenud. Näha oli ju, et kohtunik läks kaardi järgi alles peale maas lamanud mängija olukorra hindamist.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustpoleks jalaluu läind, poleks ka kaarti järgnenud. Näha oli ju, et kohtunik läks kaardi järgi alles peale maas lamanud mängija olukorra hindamist.
Vaadates videot ,siis jah puhtalt mänguline olukord,aga kahju ,et nii hullusti läks,aga selline see jalgpall on.aga kiiret paranemist noorele mängijaleOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustjust seda ma mõtlesingi eelnevalt, et sellise vaatepildi põhjal oleks patt olnud mitte punast näidata.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustaga mis seis on Bendtneri ja big maci burksidega?
Aga seekord on auhinnaks vastavalt võitjale kas korralik praad või paar head õlut.
Ramsey - siin pole midagi lisada.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitust
aga mis seis on Bendtneri ja big maci burksidega?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMiks mitte? Vahe on 3 punkti, ManUl ja Chelseal on mõlemal mängida Liverpooliga ning lisaks omavahel. Chelsea peab ka veel Villaga mängima ntx. Paberil on Arsenalil viimased 10 mängu sellised kust potensiaalselt võimalik rohkem punkte võtta kui Chelseal ja ManUl.
GCF: Games when Conceded First; W: Won; D:Drawn; L:Lost; PR: Points Recovered; PL: Points Lost; TPL: Total Points Lost.
Kommentaar
-
esikolmik ühe mängu sees.läheb huvitavaks.
peale chelsea kaotust andis võit liverpooli üle korraliku 'boosti' taas.
keegi siin ütles, et sunderlandi mängus oli ebakindlust märgata.
just vastupidi. live'ga mängust alates on kõik mängud mängu moodi olnud.
saadi aru, et ei ole vaja pea ees igal võimalusel rünnakule tormata ja on oma võimalusi rahulikumalt oodatud ning vastaste kaitset vaikselt harutatud.
kahjuks siis kuratseejuhtubalatiarsenaligasündmus...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar