Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ja viimaseks, homme peaks peale sellist loosi meeste teotahe laes olema, mai näe alla 4väravalist võitu küll kuidagi homses derby's.
Krt, kogenud tasseomant nagu ma olen, ei taibanud kahjuks kõigi muutujatega arvestada, ebapädeval kohtunikebrigaadil on võrrandis oluline osa.
Tuleb taaskord kiita meeskonna karakterit, võideldi kenasti lõpuni. Punane kaart läks küll valele Arsenali keskkaitsjale aga see selleks.
Tuleb sedapuhku leppida vaid 2väravalise võiduga.
Almunia on täna küll tasuta õlle ära teeninud.
Teoorias Birmingham peaks asja rahulikult võtma, 10 koha meeskonnal ei tohiks hetkel mingeid erilisi perspektiive ja ambitsioone olla. Mul on õigus, kui mul on õigus siis mul on õigus.
Ahjaa, lisaks Almuniale ei ole täna korrapidaja ka Diaby, kohe kindlasti mitte.
Präänikud Almuniale, Ebouele ning eriti Songile.
Piitsa Denilsonile... aga seda ainult 2-3 minuti pudijalgsuse pärast. Krabisöödu meister- väga tabav. Vahepeal näitas statistikat, kus tal 100% söödutäpsus ja enne mängu 86 vms. Aga jah, kuniks viiemeetristele kõrvale- ning tagasisöötudele lisanduvad sellised väravad, ma ei nurise.
Mängu taktikalise poole pealt olin üllatunud, et AW Välkotit 2. pa sisse ei toonud. Oleks ta ju oma sööstudega Hammersite ründeindu vähendanud. Aga mis seal ikka, lõpp oli hea.
toredad uudised hommikul kohvi kõrvale, RvP hakkab tulevasest nädalast jälle trennis käima. Kuskil kuu pärast eeldavalt peaks ta olema sellises konditsioonis, kus kõmmutab nagu enne vigastust.
Vaatasin MOTD pealt kordused üle ja peaks ütlema, et Franco on Oscarit väärt või tabas teda lihtsalt kondinõrkuse nimeline tõbi, mis jalgpallureid karistusalas tihti kimbutab. Palli ta ka ei kontrollinud, nii et punane kaart mu taguots.
kui oleks määrustepärane olnud, siis poleks viga vilistatud.
aga ma saan aru, et Sa ilmselt mõtlesid, et viga oli pehme, aga ikkagi oli. et õigustatud vile ja kuigi tahaks protestida, oli see minu arust vist ikkagi punast väärt. Kontakt ei olnud nii jõuline ega ebasportlik, aga jah, väravalöömise võimalus oli tegelikult ilmselge. igatahes hea lõpptulemus.
kahju ainult jah, et liigas enam selliseid mänge viimasel ajal pole olnud, nagu hooaja algul..
viimased mängud nii närvesöövad, pole nagu suurt edu suudetud algul saavutada.. 3-4 väravalisi mänge väga ei tule viimasel ajal..
aga RvP-d tahaks küll jälle mängimas näha
loodan, et saab kähku ilusti terveks ja vormi, et suudab meeskonda aidata nii EPL-is kui Meistrite Liigas..
Klubi otsustas TV5 punase kaardi otsuse apelleerida. Suurema tõenäosusega jääb nüüd kahest mängust eemale.
Ei usu kusjuures, et juurde pannakse. Eks sa ilmselt võrdled selle Ferdinandi olukorraga, aga no see apelleerimine oli ka tõele au andes tõesti 'frivolous', ise oled selgelt ja sihilikult teisele kolaka andnud ja siis lähed veel mingit kergemat karistust nuiama. Vermaeleni puhul on imho pigem siis juba tõenäoline, et see bänn üldse tühistatakse, kuigi pakuks, et lükkavad lihtsalt apellatsiooni tagasi ja jätavad ühemängulise jõusse.
Kommentaar