Ma ausalt ei suutnud seda uskuda kuna mõtlesin, et see voor on lausa eepiline kui nägin livescoreis, et walcott ja SILVESTRE olid värava löönud.. mõttesse tuli, et see ikkagi liiga hea, et tõsi olla.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Lugesin sellist uudist, et Eduardost on huvitunud Lyon. Eduardot (+krõbisev) võiks küll kasutada, et Lyonist Lloris saada, sest Fabianski on lihtsalt katastroofiline ja Almunia pole ka päris sellel tasemel väravaht, kes peaks Inglismaa Top 4 klubi väravasuul seisma. Samas on Eduardo karjäär kahjuks vähikäiku tegemas pärast seda jalaluumurdu ja ega pinginühkimine ka kaasa ei aita.
Harti jutud on vist ka käinud aga vaevalt City temast loobuda tahab.
Kommentaar
-
Sol peaks kindlasti jääma, minu hinnagul on tema come-back olnud 5+, eriti arvesse võttes tema vanust ja seda kus ta vahepeal oli...
Tegemist on ikka läbi ja lõhki Arsenali mängijaga, võitjaga, kelle kogemus noortele kasvõi riietusruumi tasemel on väga oluline kindlasti. Sol 4ndaks keskkaitsjaks meeskonda, teades et vajadusel on usaldusväärne ja kogenud mees võtta, hindamatu.
Silvestre tuleb kiiresti minema saata - võimalikult kaugele - siin pole küsimustki. Mitte ükski Arsenali toetajatest ei taha teda platsil näha, ausalt ma võtaks ennem no-legs Luzhny tagasi kui vaataks Silvestre poolegi. Saab näha mis sellest gallase värgist saab, aga keskkaitse vallas oleks üks täiendus kindlasti vajalik hoolimata Gallasest. Uus väravavaht on ilmselgelt prioriteet, isegi alatine optimist Wenger on sellest vist lõpuks aru saanud.
Eduardo lahkumise üle vist väga ei kurvastaks, tuleb paraku tõdeda, et mehe lootusrikas karjäär Inglismaal selle luumurru tõttu ära lõpetati. Ma reaalselt ei näe teda enam sellisel tasemel mängimas, lisaks enesekindlusele on ta ka kaotanud oma kiiruse, kui esimene on kiire tagasi tulema siis viimast juba niisama naljalt kuskilt ripnemast ei leia. Välja. 8M, nagu kollane ajakirjandus tema ülemineku summaks prognoosib, on igati hea tehing mõlemale poolele, kusjuures ka Eduardole.
Samuti mõtleks ma Rosicky karjääri üle Arsenalis. Ta oleks kindlasti siuke hea meeskonnasügavuse mängija keda aeg-ajalt kasutada, aga põhikonkurentsi pakkuda keskväljale kohavõistluses, naaah. 2:0 pikaajaliste vigastuste kasuks
Ühesõnaga, mai viitsi siin mingit manageri mängida, see on totter. Fakt on see, et vaja on uusi nägusid. Rohkem kui üks. Soovitavalt rohkem kui kaks. Vähemalt kolm. Wengeril on väidetavalt suveks paks rahakott, mind ei huvita kust wengeri skaudid need vajalikud tüübi välja võluvad aga tahaks ka lõpuks näha raha kulutamist. Tõsiselt. Ma siiani on alati mõelnud, et las Wenger ajab oma asja, mehel on plaan, hea punt noori, vaatame mis saab. Lisaks hoiab klubi õleval finantsiliselt rasketel aegadel nii globaalsest majanduskriisisit kui ka Highbury'st kolimise ja uue staadioni ehitamisega seotud kulutustega. Aga nüüd tahaks raha lendamas näha!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hogweed Vaata postitustLoodetavasti suudetakse ikka Spursist ja Cityst eespool lõpetada :S
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTegelikult tahtsin teada, et äkki keegi teab palju punkte oleme kaotanud tänu meie niinimetatud väravavahtide eksimustele?
Mis eilsesse puutub, siis ära vajus kogu meeskond, mitte ainult kaitse viimane lüli. Ründes ennast enam ei liigutatud, poolkaitse andis pallivaldamise täielikult vastasele ja Silvestre vajus oma tavapärasele tasemele.
Veider, aga vetaranist Campbell näitas kohati kiirust, mis tundus tema kohta täitsa uskumatu. Hakka või arusaama, miks SLÕ-s korduvalt ära märgitud lõppkiiruse tabelis Sol esikolmikus figureeris.
NZogbia värav oli adranaliinilaksu pealt löödud - see pall oleks ka siis sisse läinud, kui tal 10 vastast ees seinuks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar