Algselt postitas vandersell
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMidagi nostalgitsevatest fännidele ja mcn´le.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustMis kell meie aja järgi homme ManU- ga mäng on ?
Kell 20.00 siin meie aja järgi, seega Eestis 22.00, maga hästi.
E: sinu profiilis ilutsev info on muidugi kuld, seega ma ei imestagi.
Biograafia:
Jalgpalli pedeAlgselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustLeiad interneti üles, internetist selle foorumi ja isegi arsenali teema, aga ei suuda leida, mis kell mäng (millest ma oletan, et sa väga huvitatud oled) hakkab, nice one.
Kell 20.00 siin meie aja järgi, seega Eestis 22.00, maga hästi.
E: sinu profiilis ilutsev info on muidugi kuld, seega ma ei imestagi.
Biograafia:
Jalgpalli pede
Kommentaar
-
Algselt postitas Hogweed Vaata postitustAlmunia on 3. väravavaht nüüdsest?
Kommentaar
-
Algselt postitas Keloo Vaata postitustMiks Wenger Mannone'it enam ei kasuta mulle jättis üsna sümpaatse mulje nende ükskikute mängude põhjal milles ta osalenud onWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustHetkel vist tõesti. Noorem poolakas (ta võiks oma nime muuta või võtta omale mingi hüüdnimi mida annab ka meelde jätta kuidas kirjutatakse)
Mis chesney mängimist puudutab siis on see ilmselt Suni fabrikatsioon.
Täna siis manu ja Mr Webb meie vaenlasteks, loodetavasti suudame selle traffordi needuse purustada ja mängupilt kajastub ka ikka lõpptulemuses. Kuigi reaalsus on see, et küllap antakse meie vastu paar kahtlast penaltit või jäetakse meile andmata ja omaväravast võtab Manu oma punnid ära. Hoolimata kõigest tuleb põnev andmine nagu ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustRoger ChesneySupplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar