Algselt postitas H.M Murdock
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
-
mu lause täitiski enda provokatiivset eesmärki. sellele vaatamata - kas ma sain vastuseks, et arsenele ei anta piisvalt rulli?
ja selle naftašeigi kartuse tõttu ei saa ju loota, et kuskilt prantsusmaalt mingi 8milline pruunlane tooks kaasa samahea mängu kui 20milli eest ostetud kodanik. arsenel, tõsi, on see tihti õnnestunud, aga see jäämäe tipp on nii maru teravaks aetud, et selle tippu ronimiseks, liiatigi sinna jäämiseks on vaja rikastega võidu pakkuda.
bisaids:
SOURCE: Deloitte Sport Group (rikkaimad klubid)
1. Real Madrid €438.6 million
2. FC Barcelona €398.1 million
3. Manchester United €349.8 million
4. Bayern Munich €323 million
5. Arsenal €274.1 million
kui shity kõrvale jätta, kellega arsenal ei ole minu mäletamistmööda ühegi mängija ostmisel konkureerinud (parandage kui eksin, taaskord), pigem olete neist päris jõuliselt toitunud, ei tohiks neid klubisid küll väga palju olla, kes teie eest mängijaid ära ostavad või mida sa täpsemalt väitsidki.
kui esimesel real esitatud küsimusele tuli vastuseks "jah", siis omate õigust mind liigse mölisemise eest tilli saata.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas acca Vaata postitustArsène'il on kõvasti rohkem palle kui talle krediiti antakse, tema tegevus toimub lihtsalt riskispektri teises otsas. Ta teab hästi, et iga 20 millise täringuviske peale teeb mõni naftašeik või venelane 2 samasugust viset ja keegi ei saa garanteerida, et karikapõud tingimata lõpeks. Seega valib ta sellise variandi, kus iga lõpptulemuse korral vähemalt klubi pangaarvel 20 millist tühimikku poleks ja panustab olemasolevate mängijate arengu peale. Mis ei tähenda muidugi, et panused kuidagi väiksemad oleksid.
OT Ibra värk ei olnud mitte väravates, vaid mehe iseloomus. Vingatsiviiulit, olgu ta kasvõi stradivari, ei ole Barcasse kohe mitte vaja (teame, mis ju rijkaardiga juhtus), ja no selle õppejunni eest veel 60 milli, kes hiljem Pepi Wismarisse malet mängima saatis...head teed."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Kuna jutt siin teemas sellele juba läks, siis viskaks siia ka vincenti ja Raiduriga toimunud vestlusest koorunud mõttekäigu kokkuvõtte. Puhas spekulatsioon, aga see-eest lõbus. Peatselt jõustuvate piirangute tõttu peavad Euroopas ilma teha tahtvad ja hetkel raha mõnuga laiali loopivad satsid oma pidu tunduvalt koomale tõmbama, mis ilmselt toob endaga kaasa ka turu rahunemise ja finantside olemasolul võimaluse häid mängijaid ulmehindasid maksmata omandada. Enter Arsene ja paar suurekaliibrilist ostu, millele püksirihma pingutavad konkurendid enam samaväärselt vastata ei saaks. Arooniat oleks seal muidugi omajagu, eriti veel kui õnnestub ka mõned karikad koju tuua.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Tjah, velts võttis mul sõnad suust. Aga tsiteerides antud juhul ilmselgelt anonüümseks jääda soovivat foorumlast, siis "schneller, Gael, schneller!" Tänase päeva parim uudis. Kui tõeks osutub muidugimõista.
Edit: Huvitav muidugi, mis Almunia sellest kõigest arvab. "To have someone here who hates me is just amazing. I know he hates me. If he was someone important to me, I would try to talk to him and see what the problem is. But he's not. So we don't talk" - If this is how Manuel Almunia felt about Jens Lehmann in 2008, he'll be delighted that the out-of-work goalkeeper, 82, is in talks to rejoin Arsenal.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustTjah, velts võttis mul sõnad suust. Aga tsiteerides antud juhul ilmselgelt anonüümseks jääda soovivat foorumlast, siis "schneller, Gael, schneller!" Tänase päeva parim uudis. Kui tõeks osutub muidugimõista.
edit: ok, panin pildi kokkuHow does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Djourou vigastus pole nii raske kui kardeti - natuke naljakas, et algselt öeldi RvP vigastuse kohta ka 3 nädalat või enam, ning ta oli tagasi ~10 päevaga. Nüüd öeldi, et Djourou vigastus on lõpetanud tema hooaja, kuid mees võib pääseda ühe vahelejäänud (WBA) mänguga. Mis toimub? Mingi suurem mindfuck Wengeri poolt, või äärmiselt ebakompetentne medical team?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Pilk ajalukku:
soccernet.espn.go.com/columns/story/_/id/894932/first-xi:-the-madness-of-jens?cc=5739
Oleks võinud mardile võimaluse ju anda...."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar