Kordan: võitmine on pe*edele!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas MR.Mihkel Vaata postitustKas on olemas meeskond mille toetaja on frustreerivam olla kui Arsenali toetaja?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas MR.Mihkel Vaata postitustKas on olemas meeskond mille toetaja on frustreerivam olla kui Arsenali toetaja?
Kommentaar
-
Algselt postitas MR.Mihkel Vaata postitustKas on olemas meeskond mille toetaja on frustreerivam olla kui Arsenali toetaja?
Inglismaa jalgpallihierarhias on umbes 40 tuhat jalgpalliklubi, kellest enamik võivad isegi Blue Square Premier'ist ainult unistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustPäris kohutav oli see Arsenali kaitse ausaltöeldes.
Kommentaar
-
Algselt postitas MR.Mihkel Vaata postitustKas on olemas meeskond mille toetaja on frustreerivam olla kui Arsenali toetaja?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Mmmmmmmmennnnnnntal ssssssssstrengthhhh.
Või selle totaalne puudumine...
Aga ei nii jalgpallisõbra vaatepunktist oli ju vapustav mäng. Vot mis juhtub, kui kaks meeskonda kes kaitsta ei oska, omavahel mängivad. Viik paraku ei sobinud kummalegi poolele, Tottenhamile küll natuke paremini.
Ainus viis Arsenali mänge jälgida, on absoluutselt tuimalt ja ilma igasuguste ootusteta. Ma olen õnneks juba nii karastunud, et 3:1 seisult mul ei tulnud ausaltöeldes mõttesegi võidust mõtlema hakata.
Tiitel tiitliks, ega oli ju ammu näha, et ei ole seda vajalikku x-faktorit tiitlivõiduks. Ja ausaltöeldes 2. või 3. koht on ka ju pelgalt formaalsus, minu jaoks ainus ootus veel sellelt hooajalt oleks Emiraatidelt Funguse poisse loputada. ManU oma võõrsilvormiga ilmselt ei võida, meie oma koduvormi ja ''mentaalse tugevusega'' samuti mitte, seega lõppeb mäng mingi perversse väravateta viigiga.
Nii kui üleminekuaken avaneb, tahaks näha rekkasid Põhja-Londonist seda surnud puitu ära vedamas.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustMa olen õnneks juba nii karastunud, et 3:1 seisult mul ei tulnud ausaltöeldes mõttesegi võidust mõtlema hakata.
Või selle totaalne puudumine...When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Parandan nüüd selle vea.
Leedsi!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustMmmmmmmmennnnnnntal ssssssssstrengthhhh.
Või selle totaalne puudumine...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar