Cescist veel niipalju, et väidetavalt olevat ta oma kauaaegsest elukaaslasest lahku läinud - ehk kui kodus olid probleemid siis pole ime, et viimasel ajal (viimased kuud) on mängule keskendumine raske olnud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas jukss Vaata postitustLoodan, et Vincent paneb tänasest mõne rõõmsa Wengeri pildi ka, kuna talle need nii väga meeldivad.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustPilti seekord ei pane, kuid õnne soovin tänase karikavõidu puhul küll.
ma ise muidugi mängu ei näinud. korraliku part-time supporterina meenus kohtumine alles 14ndal rajal. ja siis oli juba teine poolaeg käimas. sellegipoolest tervitan kõiki nii wenger-out kui arsenal-on-hääbuv-meeskond parteide liikmeid.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustPilti seekord ei pane, kuid õnne soovin tänase karikavõidu puhul küll.
Aa btw, kelle kätte Koscielny peab Hernandeze tagasi andma? Terve mäng oli taskus.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitusttegelikult ei ole ju viinamarjad nii hapud?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Pühad põrutused, mis Arsega üleöö juhtunud on. Walcott, Ramsey ja Wilshere kõik üheskoos väljakul. Sellise meeskonna poolt võiks ju isegi olla. Nojah - see viimane lause oli muidugi nali.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Järgmisel hooajal näeme Arsenali sellises vormis:
Kuigi ülejäänud vorm on lihtsalt suurepärane, siis minu meepotti on need loorberi- ja tammelehed küll kui üks suur tõrvatilk.
Kommentaar
-
Iseenesest ju täitsa kena vorm - pole miskit liiga toretsevat. Lihtsusega saavutab teinekord palju. Ilusam kui mõndade teiste punaste klubide üllitised paaril viimasel hooajal. Natuke OT küsimus ka: Miks klubid kõigepealt Home särgi välja lasevad ja siis Away ja 3rd Kiti? Ses suhtes, et need disainitakse ju niikuinii konkursi korras ühe korraga valmis tõenäoliselt, mitte ei paisata kõigepealt kodusärki müüki ja siis õunte pealt vaadatakse?
Kommentaar
-
Henry näiteks kandis ka enne Barcasse minekut uue hooaja vormi. See vast ei takista.
Edit: Sleep jõudis ette.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar