Clichy läks siis rahapakkide järgi. Arsenalil on minu arvates raske hooaeg tulemas. Keegi Arsenali fännidest võiks seletada, mis krdi valemiga Wenger ikka veel peatreener on.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas tarmps Vaata postitustClichy läks siis rahapakkide järgi. Arsenalil on minu arvates raske hooaeg tulemas. Keegi Arsenali fännidest võiks seletada, mis krdi valemiga Wenger ikka veel peatreener on.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustkusjuures ma ennustaks, et glichy ei saavuta city ridades kordagi sama taset, mis arsenalis ja mandub pea selliseks tavaliseks inglise liiga meheks. ma ei tea miks, aga on selline tunne. eks näis.
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkaaa14 Vaata postitustGael Clichy mõni aasta tagasi "I really believe if you are a player who thinks only about money then you could end up at Manchester City."sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustPäriselt ka ütles nii ?
ei viitsi hakata isegi obvious bullshit-faktori üle jaurama, aga see on nii kuradi... odav.
üldiselt siia juurde sobib vana, aga teemakohane:
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustPäriselt ka ütles nii ?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitust.
Kui ta asendatakse väärilise mängijaga, pole mul midagi mineku vastu. Kui ei, siis on perses.
Edit: Muide, Clichy tahtis klubist lahkuda juba ammu. Minu arust mainis Arshavin seda ajakirjandusele läbi lillede nii hooaega poolteist tagasi.
Kommentaar
-
ALEX SONG has been accused of beating up a student in an African bar - and could face jail.
The Arsenal midfield star, 23, was charged with malicious wounding while on holiday in his home town of Douala in Cameroon last month.
Song has not been arrested and does not have to appear at a court hearing on August 18. But if found guilty he could face two years in prison.
Read more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...#ixzz1RDLyGf21
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustALEX SONG has been accused of beating up a student in an African bar - and could face jail.
The Arsenal midfield star, 23, was charged with malicious wounding while on holiday in his home town of Douala in Cameroon last month.
Song has not been arrested and does not have to appear at a court hearing on August 18. But if found guilty he could face two years in prison.
Read more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...#ixzz1RDLyGf21
Kommentaar
-
Tore tore, poisid tagasi treeningul! Paar puhastkulda ka ...
Kes muu kui Mr. Ebuuuuu ...
...ei tea kui hästi Ryo sellest aafrika-inglishist jagab aga lõbus igatahes ...
... uus poiss Jenkinson kangutab ka rauda ... (btw miks kurat Micah Richards teda passib :P )
Ja paar head pilti Jacki twitterist - Winners!
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar