Algselt postitas WeThePeople
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Blaugrana Vaata postitustKahuks on nii, et mida edukam klubi, seda rohkem vihatakse.
Kasuks tuleks ka kui Barca teeks vähe reaalsema pakkumise kui 30 miljonit.
Kindlasti aitavad Barca vihkamisele kaasa ka Sergi Bisquitsi, Dani Alvesi, Maschi ja Iniesta näitetuurid.
Kommentaar
-
Mis Wengeriga juhtunud on? Denilson (tagastamata) laenule, E-Puue ka eeldatavasti minemas. Silmad avanenud? Ses mõttes olen nõus, et äärekaitse tagala on üsna õhuke, arvestades jutte ka Traore minekust. Ilmselt tuuakse keegi Championshipist 1m eest.
Aga iga kannatus katkeb kord. Eboue on nii ebastabiilne mängija, et oletatav 4m on liiga hea summa, et mitte vastu võtta. Olgu kloun kusagil mujal.
Kuid nüüd on teoreetiliselt mul suur probleem - vaja uus avatar otsidaSupplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKuid nüüd on teoreetiliselt mul suur probleem - vaja uus avatar otsida
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunner Vaata postitustEi olnud tal seda talenti siis ikka vä?
Ning miks ma ei näe veltsi pakutud Shava avatari :/Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNing miks ma ei näe veltsi pakutud Shava avatari :/
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustNo hea küll siis...Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Arsenal on teinud Mata ja Jagielka eest pakkumise paljude ajalehtede sõnul:
Arsenal are attempting to complete a deal for the Everton centre-back Phil Jagielka after submitting an improved offer.
Juan Mata moved a step closer to joining Arsenal last night as Nicklas Bendtner headed to Sporting Lisbon. Valencia are ready to accept a package worth up to £17.5m.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar