miks peaks keegi tahtma Real Madridi minna?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustmiks peaks keegi tahtma Real Madridi minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas whoisthemasta Vaata postitustKas need Arsenali mängijad peksavad treeningutel üksteist raudlattidega?
Captain Andrei Arshavin left the pitch with a cut above his eye after a clash of heads with Milos Ninkovic.
Kui Cesc läheb, siis palun loomulikult ka Nasri ja lööme õhu lõplikult puhtaks. Bendtner juba kinnitas Taani meediale, et tal on isiklikud tingimused kokku lepitud ühe klubiga ja edasine on klubidevaheline. Eboue on vast ikka ka minekul. Ehk lööme kõik niisama pudrusööjad ja minematahtvad primadonnad minema ja tekitame korraliku meeskonna mis võitleks koos! Kui Mata ja Cahilli suudaks juurde lisada siis oleks minuarust elu täitsa ilus.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mina arvan, et RVP saab siis kapteniks. Milleks ta muidu praegu asekapten on? Selleks, et kapteni lahkudes ikka asekapten edasi olla?
Ja mida tähendab see 25-liikmeline LIST-A Meistrite Liiga jaoks?
Et enne alagruppide algust saab selles nimekirjas ühe vahetuse veel teha? aga kui sealt mitmed nimed maha müüakse?
Kui kedagi ei müüda, siis kedagi ei osteta enam ka, selle loogika järgi..
Kommentaar
-
Algselt postitas nismo44 Vaata postitustJa mida tähendab see 25-liikmeline LIST-A Meistrite Liiga jaoks?
Et enne alagruppide algust saab selles nimekirjas ühe vahetuse veel teha? aga kui sealt mitmed nimed maha müüakse?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustEbamäärane on selline tundmatute nagu Carl Jenkinsoni toomine.Aga tema on juba Premieris põhimees olnud
Jenks on noor, kõik meeskonnad toovad iga suvi omale (ebamääraseid) noori kogenud meeste taha küpsema. Ning ma arvan, et keegi ei panusta ega oota mägede liigutamist nendelt.
Dann on olnud põhimees premmis, aga meeskonnas mis kukkus liigast välja ja kus tema kaitsepartnerit Roger Johnsonit alati selleks kõvemaks meheks peeti. Aga tema läks £4m eest ju Wolvesi.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar