Kes see uus kutt mitte see ei olnud, kes esimesele kohtumisele Arsenali asjameestega ei ilmunud? Ja Arshavinit võiks küll ründaja taga proovida. Kui ma ei eksi, siis Zeniti ajal ta tavaliselt seal mängiski.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Mul on kõige selle huinjaa peale öelda, et arsenal teeb vägeva hooaja isegi kui algus ei vea väga hästi välja u esimesed 10 mängu (tabelis 12ndad). See nüüdne ''uus meeskond'' tuleb super. Pohhui cesc ja nasri lahkuvad. Ma ei näe põhjust miks peaks keegi selle hooaja lõpus lahkuma. Kui mitte see aasta siis järgmine aasta on kotis asi.
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkaaa14 Vaata postitustMul on kõige selle huinjaa peale öelda, et arsenal teeb vägeva hooaja isegi kui algus ei vea väga hästi välja u esimesed 10 mängu (tabelis 12ndad). See nüüdne ''uus meeskond'' tuleb super. Pohhui cesc ja nasri lahkuvad. Ma ei näe põhjust miks peaks keegi selle hooaja lõpus lahkuma. Kui mitte see aasta siis järgmine aasta on kotis asi.
Kommentaar
-
Wenger ütleb, et Mata diili ei tule!
Aga kuna Wenger ütleb igasuguseid asju siis võime vist kindlad olla, et Mata tulebVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mida rohkem ma seda tsirkust vaatan seda enam mulle tundub, et Wenger lihtsalt meelega trollib "ajakirjanikke". Ütleb üht - teeb teist, ütleb teist - mõtleb kolmandat. Ning vaadates suurt mosaiikpilti mille jupid vähehaaval kokku hakkavad sobima siis näha on, et tõesti päris suured muudatused on käsil ning kevadine jutt, et oleme turul väga aktiivsed hakkab ka tõeks osutuma. Kui uskuda sosinaid allikatelt mis enamasti ja siiani suures koguses asjades õiget juttu on rääkinud toimuva hakkava suhtes siis on oodata veel Almunia, Eboue, Bendtneri ja Vela (laenule) lahkumist. Lisame veel lubatud kaitsja ja võib olla ka Nasri-Cesci asenduse (olgu ta siis Mata, Jadson, või keegi kolmas) ja äkitselt on meeskonnas toimunud väga suur kaadrivahetus.
Sisse: Oxlade, Gervinho, Jenkinson, Campbell ning mööndustega ehk "promoted" või laenul olnud ka Miyaichi, Traore, Frimpong ja Lansbury. Lisame siis veel mõtteliselt kaitsja ja "uue Cesci" ning olekski hopsti 10 uut nägu esindusmeeskonnas!
Välja: Clichy, Fabregas, Nasri, Almunia, Eboue, Bendtner, Denilson, Vela = 8 misfitti/underperformerit välja.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMida rohkem ma seda tsirkust vaatan seda enam mulle tundub, et Wenger lihtsalt meelega trollib "ajakirjanikke". Ütleb üht - teeb teist, ütleb teist - mõtleb kolmandat. Ning vaadates suurt mosaiikpilti mille jupid vähehaaval kokku hakkavad sobima siis näha on, et tõesti päris suured muudatused on käsil ning kevadine jutt, et oleme turul väga aktiivsed hakkab ka tõeks osutuma. Kui uskuda sosinaid allikatelt mis enamasti ja siiani suures koguses asjades õiget juttu on rääkinud toimuva hakkava suhtes siis on oodata veel Almunia, Eboue, Bendtneri ja Vela (laenule) lahkumist. Lisame veel lubatud kaitsja ja võib olla ka Nasri-Cesci asenduse (olgu ta siis Mata, Jadson, või keegi kolmas) ja äkitselt on meeskonnas toimunud väga suur kaadrivahetus.
Sisse: Oxlade, Gervinho, Jenkinson, Campbell ning mööndustega ehk "promoted" või laenul olnud ka Miyaichi, Traore, Frimpong ja Lansbury. Lisame siis veel mõtteliselt kaitsja ja "uue Cesci" ning olekski hopsti 10 uut nägu esindusmeeskonnas!
Välja: Clichy, Fabregas, Nasri, Almunia, Eboue, Bendtner, Denilson, Vela = 8 misfitti/underperformerit välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustOleks Arsenalil kõva kaitseliin, saaks ka praeguse ründe ja keskväljaga väga palju tegusid teha.
Djourou on tegelikult väga hea kaitsja ju, nagu oli Barca mängus näha.. Tema Vermaeleniga keskel oleks väga hea, kui mõlemad oleks terve hooaja parimas vormis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar