Superuudised, esimene "lahkuja" kirjutas uuele lepingule alla! Vermaeleniga tegu - neile kes ei viitsi linki klikkida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustMina oma mõtetes olen Abou juba maha kandnud. Ja pean tunnistama, et siinkohal oleks mul Arsene´le ning ka med-staffile halbe ja kurje sõnu, mida öelda. Ma ei oska öelda, mitu korda näiteks Diaby viimasel kolmel hooajal vigastada on saanud (sest mu sõnavaras pole nii suuri numbreid) aga vigastusest tagasitulnuna on Diaby tagasitulekumängus pea alati kohe 90 minutit mängitatud. Niimoodi nad tapsidki meie Ferdinandi!
Väga kahju muidugi, sest füüsiliste näitajate koha pealt ilmselt väga andekas. Aga kui Diaby peaks kunagi hooaja peale 35-40 mängu suutma ära mängida, siis oleks see minu jaoks pea sama suur üllatus kui Songa arenemine hälvikust jalgpalluriks.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas jukss Vaata postitustArsenal: Szczesny, Per, Kos, Santos, Jenkinson, Rosicky, Arteta, Song, Van Persie, Walcott, Arshavin
Vahetused ka kirja:
Bench - Fabianski, Djourou, Ramsey, Gervinho, Chamakh, Coquelin, BenayounVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustMis värk selle Jenkinsoniga on?Peab ta ennast ise siis soomlaseks või inglaseks?
Mulle on see arusaamatuks seni jäänud.
Vähemalt nii olen mina aru saanud.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustEma on soomlane, Soomes elanud pole ja keelt ei oska. Loodab ikka vist Inglismaa koondisse pääseda ja esialgu vist lükkaks Soome koondise kutse tagasi. Kui on näha, et Inglismaa koondise taset välja ei vea, siis vist läheks põhjanaabrite koondist esindama.
Vähemalt nii olen mina aru saanud.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
one-nil, to the arsenal
Igav-igav oli ka, teine poolaeg vähemalt. Kogu äktsion toimus esimesel ära, terve teine poolaeg muneti ja siis ilus lõpuspurt kus oli näha, et ähvardame ja tuligi kenasti koju 3 punni. Santosele jõudu kosumiseks, kui Gibbs terveks ei saa pühapäevaks. Jubedasti rabistas esimene poolaeg ja teine poolaeg oli keel vestil. Jenkinsonil ilmselt pisike paus ees ootamas - paari nädalaga olemegi oma paremkaitsjad kuhugi ära kaotanud.
Laita ei viitsi kedagi, peale Lolcotti, kellele kuluks mõni mäng pingil istumist ära "tänutäheks heade esituste eest". Kiidan kõiki ülejäänuid. Eriti Suurt Peri kes on koguaeg seal kus miskit toimub palliga (Kos oli ka jälle tipptase, Euroopa meeldib talle), ning kaitse põhitõed on saksamaal ka kenasti nii sügavale peakolu sisse tambitud, et ei ole variantigi et mõne naljaka vimpka viskaks a la Song kes hakkab oma kastis driblama.
Tublid!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustKorralik võrkpall käis kastis, kuid egas siis lisakohtunikud seda nägema juhtu...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar