RvP on jumal ning Song ja Kos tema apostlid. Halleluuja!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Kas on patt öelda, et pärast sellist mängu on Arsenal mustast august välja roninud ning mängivad taas tipptasemel? Ma arvan, et ei ole. Mäng oli suurepärane ning Chelsea andis tugevat vastupanu kuni 4-3 kaotusseisule. Suurepärane ja pingeline mäng, väga viis! Tänan Arsenal ja Chelsea!"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustMe oleme viimasest ~9st mängust ~8 võitnud. Mis august välja?"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Algselt postitas MESSI. Vaata postitustSa ju mäletad hooaja algust? Polnud just kõige roosilisem. Paar võitu ei tähenda veel mingit tasakaalu, aga vot Chelsea üle võõrsil 5-3 võit on küll paljudele kirss tordil. Enne oli lihtsalt tort, nüüd aga kirsiga tort.
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustterve Drogba>=terve Torres>terve Tevez>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>terve RVP.
Sellise kaitsega samas rallit ei sõida. Terry värav standardist oli totaalselt häbiväärne, oma piiritu heatahtlikkusega ta muidugi hiljem korvas selle. Nüüd paluks kepivenna kondinõrkusest gif-i.
Kommentaar
-
Esimese 15 minuti põjal oli põhjust pea kinni hoimiseks korduvat. Nii Santos kui DJ tundusid kui otse ööklubist tulnud.
MOM loomulikult hollandlane, lisaks kiidaks veel elevandiluu meest. Keep it going, boys!
PS! Nädalavahetus alaku!
Edit: tervitaks ka mr Matat. Tegid hea valiku.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar