Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa koondis MM-iks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale 'Inglismaa koondis MM-iks'

Ometi kord üdini professionaalne esitus Inglismaalt tõi väärt võidu. Samas oli see ainult üks alagrupimäng ja pilt võib Nigeeria vastu juba hoopis teine olla. Kuigi Nigeeria on juba suvepuhkusel - nad olevat isegi treeningu ära jätnud.
    Inglismaal on hetkel neli enam-vähem tervet poolkaitsjat pluss Dyer, keda Eriksson vist enam eriti ei usalda. See teeb mõtlikuks.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Nii on alagrupimängud seljataga ja Inglismaad ootab Niigata linn Põhja-Jaapanis. Pisut jahedam koht ja õhtune aeg peaksid mõlemat tiimi (ka Taanit muidugi) soosima. Ja täna tunnistavad mõned koondislased otsesõnu, et lootsidki eile mängu lõpuosas alagrupis teiseks jääda ja seepärast mängisid passiivselt. Aga seda ma ei ütleks, et Inglismaa Nigeeria vastu võitu ei üritanud - esimese poolaja lõpuosa oli ikka päris ilus: Oweni läbimurre ja Scholesi vinge kauglöök, mille aafriklaste puurivaht õnnega pooleks tõrjus.
      Niigatas minnakse laupäeval ilmselt platsile samas koosseisus, mis Nigeeria vastu. Trevor Sinclair on vastu igasuguseid ootusi (ka minu enda omi) jõudunud põhi-11. Kieron Dyer'ist ei räägi enam õieti keegi. Ja Owen Hargreaves on Taani vastu endiselt väljas.
      Seega ikka: Seaman; Mills, Campbell, Ferdinand, A. Cole; Beckham, Scholes, Butt, Sinclair; Heskey, Owen. Õnneks pole kellelgi veel mängukeeldu.
      Taani vastu on oodata samasugust tihedat võitlust nagu Rootsi vastu. Owenil oleks aeg jalg valgeks saada. Aga eduseisus ei tohi kaitsesse istuma jääda, see maksab selle vastasega valusalt kätte. Võitja selgub penaltiseeria järel? Enam kui tõenäoline.

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse mcnamara
        Võitja selgub penaltiseeria järel? Enam kui tõenäoline.

oeh, teatavatel põhjustel ei tahaks, et asi penaltide peale läheks

aga Sinclair tõesti, mees on vist ise ka üllatunud
        Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

huvitav, et miks Sven usaldab jõudu ja vanust osavusele, ehk heskey't ja isegi sheri**hami robbie fowlerile? võibolla taani vastu oleks õige aeg heskey välja vahetada - enam pole vaja osavaid nigeerlasi ja argentiinlasi jõuga ületada, nüüd tuleb tugevatest taanlastest osavusega üle käia. ehk et kui alagrupis oli see veel kuidagi mõistetav - siis laupäeval robbie platsile?!

Kommentaar

Robbie't tahaks küll näha. Aga algkoosseisus Eriksson teda arvatavasti ei kasuta. Samas ei välistaks võimalust, et Taani vastu ta vahetusest sisse tuuakse. Kui vaja, muidugi.

Kommentaar

Nõus, Robbie algusest sisse ning teddy tema asemel kuskil 60ndal sisse tunduks kõige optimaalsem lahendus. Ega ükskõik kui sini-valgete prillide asja vaadata ega Teddy ikka üle 30-45 min seal joosta tõenäoliselt ei jõua.
              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Robbie Fowleri kukkumine viiendaks(!) on minu jaoks samuti täielik müsteerium. Eriti veider on see, et kolme mängu jooksul, millest kahes (Rootsi ja puhtalt Nigeeria) oleks Fowleri kasutamine olnud minu arvates katalüsaatoriks, et inglishmannid suudaksid jälle teele tagasi roomata, kuid see selleks.

Muidu rääkides teiste meeste esitustest, siis tehke, mida tahate, kuid parim säga on seni olnud Rio Ferdinand. Võrdlused minevikulegendidega hakkavad tunduma juba igapäevastena.

Tore on muidugi jälgida ka meedia arvamusi, kuidas Rio hind iga mänguga tõuseb ehk siis: Rootsi mängu ajal ja pärast 25 miljonit, pärast Argentiinat 40 miljonit, pärast Nigeeriat 50 miljonit. Kui nii jätkub ja Rio lööb sisse ka otsustava pendla (üks neist, kes pendlaid treenib), siis peaks MM-i lõpuks ta nii umbes 80 milli eest maha kah müüma :P
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

erikson ei pane elu sees algkoosseisus platsile kaht niivõrd sarnast meest nagu owen ja fowler. oht, mida ta seal näeb, on et kuna tegemist on mõlema puhul ettesöödetavaid palle taga ajavate ründajatega, siis hakkavad nad teineteist platsil segama ja samuti muutub rünnak üheülbaliseks. pikki palle ette poleks enam võimalik anda, sest poleks kedagi kes suudaks peapallide pärast võidelda.
                  samas, jällegi olemas analoog. eelmisel mm-l prantsusmaal nõudis shearer, et rünnakus oleksid tema ja scholes, kuna ta oli nii harjunud ja pidas sellist varianti paremaks. kuid kui oli kaotatud rumeeniale ning vahetusest sisse toodud owen, oli shearer sunnitud oma arvamust muutma. kui varem said kaitsjad mitmekesi shearerit võtta, siis oweni petted ja kiirus lõid rohkem vaba ruumi kuhu palli suunata.
                  samas pole ka heskey fänn, tundub, et ta on lihtsalt hädavariant, kuna ühtegi teist pikemat kasvu mängijat pole ründeliini panna. muidu on aga endiselt tegemist "kõige kergemini nokdauni löödava raskekaalu poksijaga"

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse priity

erikson ei pane elu sees algkoosseisus platsile kaht niivõrd sarnast meest nagu owen ja fowler. oht, mida ta seal näeb, on et kuna tegemist on mõlema puhul ettesöödetavaid palle taga ajavate ründajatega, siis hakkavad nad teineteist platsil segama ja samuti muutub rünnak üheülbaliseks.
                    praegu on see rünnak ju niikuinii nii nüri, et vähe pole. fowler lisaks sinna trikke ja muud sellist, mida inglismaa hädasti vajab.

Kommentaar

rünnak on jah nüri aga inglismaa ei too ju palli läbi keskvälja lühikeste söötudega ründesse. ikka kasutatakse pikka palli vahelduseks. kellele nad seda ette söödaksid kui heskeyt seal pole? owen ja fowler 2 peale võidaks ehk 15% peapallidest...

Kommentaar

Oh eks te vaatate muidugi ainult minu klubilogot ja muigate, aga ma väidan, et Emile Heskey veel üllatab meid kõiki. Ja miks mitte juba sellel MM-il...
                        Aga ründajatest rääkides pean Heskey-Owen paari asemele küll võimalikuks kombinatsiooni Sheringham-Fowler. Näiteks homse mängu viimasel veerandtunnil ja võimalikul lisaajal. Võimalik on seejuures ka taoline variant, et Owen jääb platsile kolmandaks ründajaks ja mängijate asetust muudetakse. Aga muidugi võib Eriksson Fowleri asemele võtta Vasselli.
                        Ah ma ei saa üldse sellest halamisest aru. Hea ju, et on nii palju erinevaid variante rünnakul - eriti arvestades seda, et poolkaitses pole hetkel vist mingit valikuvõimalust.

Kommentaar

Fowlerit võiks kasutada Oweni vahetusena. tal on nimelt hea omadus olukorrad ära lüüa. see on ründajale väga vajalik omadus, mis või tunduda elementaarne kuid inglaste seast suudaks küll ainult paar selle omadusega meest nimetada (Alan, viimasest hooajast alates Michael, no ja siis ka Lee Hughes div1-st ). prantslastel asi muidugi veel hullem. btw minu väited tuginevad klubijalgpallis nähtule, mitte nende suurvõistluste kolmele mängule.
                          lisaks lööb Fowler ka vasakuga, mida praegune ründeliin pole nendel suurvõistlustel veel proovinud.
                          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse rohelineKonn
                            Fowlerit võiks kasutada Oweni vahetusena. tal on nimelt hea omadus olukorrad ära lüüa.
                            Kahjuks ei saa sinuga nõus olla. Fowleril oli kunagi tõepoolest see omadus, aga viimastel aastatel pole seda märgata olnud. Vaatan aeg-ajalt teraapiaks 2001. aasta FA Cup'i finaali. Selle mängu lõpuminutid illustreerivad minu väidet väga hästi.

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse mcnamara
                              Kahjuks ei saa sinuga nõus olla. Fowleril oli kunagi tõepoolest see omadus, aga viimastel aastatel pole seda märgata olnud. Vaatan aeg-ajalt teraapiaks 2001. aasta FA Cup'i finaali. Selle mängu lõpuminutid illustreerivad minu väidet väga hästi.
                              mitte ei meenu. värskenda mu mälu. niipalju kui ma mäletan suutsid mu tollased soosikud selle mängu vaatamata kehvale esitusele siiski võita. Owen jooksis Keownist mööda ja lõi vasakuga võiduvärava minutil u 85+. Fowleri tegemised sellest mängust siiski ei meenu.

Ühte mängu näiteks tuua on ka muidugi mõtetu. Ma võin ju samamoodi viidata R.F suurepärasele väravale 2001.a. League Cup'i finaalis.
                              Mäng võideti vist lõpuks tänu Carragheri penaltile. See siiski ei tõesta veel Fowleri oskust ilusaid väravaid ja Carragheri oskust kindlaid penalteid lüüa või mitte lüüa.
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse priity

eelmisel mm-l prantsusmaal nõudis shearer, et rünnakus oleksid tema ja scholes, kuna ta oli nii harjunud ja pidas sellist varianti paremaks. kuid kui oli kaotatud rumeeniale ning vahetusest sisse toodud owen, oli shearer sunnitud oma arvamust muutma. kui varem said kaitsjad mitmekesi shearerit võtta, siis oweni petted ja kiirus lõid rohkem vaba ruumi kuhu palli suunata.
                                Ali ründepartner oli tollal Teddy ehk siis SAS (Shearer and SHeringham) ründepaar.
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X