Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ja mida tähendab selle prantslase tuleb Manchester fännidele - loomulikult suuremat iivet, sest on ju tema ja Fabian need kaks, kes üksteist enne mängu musitavad - vähemalt Prantsusmaa koondise eest
No ok - päris ei musita, kuid ühe läraka saab Fabian ikka oma kiilaspea pihta.
Seega - uus traditsioon: enne mängu võib näha inimesi, kes musitavad enne mängu kiilakaid nonde peadele.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
ei no jah mina seda ei arva sest kui nad hakkavad asendama stami mingi wes browniga siis see olex ju häving parem mängigu seda vanurit,sest kui brown mängib siis sama mis eestil rähn
ei no jah mina seda ei arva sest kui nad hakkavad asendama stami mingi wes browniga siis see olex ju häving parem mängigu seda vanurit,sest kui brown mängib siis sama mis eestil rähn
Kuule tainas, sa mõnda manU mängu kunagi näinud ka oled, et Browni Rähnuga võrdlema tuled? Mees on täiesti korralik kaitsja ja ega ta ilmaasjata Inglise koondises pole.
kas tõesti Wes on Inglise koondises aga ma olen neid ManU mänge näinud küll ja igakord on ta pannud oma tegemistega täiest põõsasse ühe korra omavärav siis teistel kordadel ei saanud kordagi pallile pihda ja tegi vigu või siis sai pallile pihta aga ründaja võttis kohe tagasi ja pani edasi nii , et tema võrdlemine Rähnuga on täiesti asjakohane muide Taavi Rähn on ka oma riigi koondises nii ,et nad nii võrdsed mängijad
kas tõesti Wes on Inglise koondises aga ma olen neid ManU mänge näinud küll ja igakord on ta pannud oma tegemistega täiest põõsasse ühe korra omavärav siis teistel kordadel ei saanud kordagi pallile pihda ja tegi vigu või siis sai pallile pihta aga ründaja võttis kohe tagasi ja pani edasi nii , et tema võrdlemine Rähnuga on täiesti asjakohane muide Taavi Rähn on ka oma riigi koondises nii ,et nad nii võrdsed mängijad
Vaevalt, et selle järgi, kui palju keegi oma väravaid lööb, hinnatakse mängijate taset. Ning Rähnu kohe üldse ei anna võrrelda Browniga. Eestis on nagu palju lihtsam saada koondisesse, rahvast ju väga vähe võrreldes Inglismaaga.
aga nendel on juhtunud see äpardus pikema aja jooksul võtke kas või bayern manu mängu mina enamasti ainult browni jälgisingi temast ei olnud mingit kasu tällas ringi ja hüppas ka vahel jalgadesse
Brown on täielik k*sepea. Seal UCL-i teises kvalifikatsiooniringis tego ju omavärava ja s**tus üldse täiega !!!
minu teada ei ole Manchester juba vähemalt 10 aastat pidanud UCL jaoks kvalifikatsiooni ring(e)i läbima, on siiski oma tulemusega otse edasi saanud. Omavärav tuli Brownilt vahegrupis ja oli päris õnnetu, ei õnnestunud jalga päris vahele saada. aga kui ta ei oleks jalga vahele pistnud, oleks värav ikkagi tulnud, lihtsalt ründaja jalast, niisiis oli jalatoppimine siiski õige tegu.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar