Crawley's vist juuakse nüüd kaks nädalat jutti.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FA Cup 2011
Collapse
X
-
Oota kuidas nii? Minu andmetel on meil 19ndal Evertoniga korduskohtumine kavas.Algselt postitas vincent Vaata postitust
mängud 19. ja 20. veebruaril.
Kommentaar
-
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User dbo272345740 already has more than 'max_user_connections' active connections in /homepages/15/d194272776/htdocs/ctfc/Connections/database.php on line 9
User dbo272345740 already has more than 'max_user_connections' active connections
LOL @ Crawkley kodulehekülg..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
no eks siis sellevõrra hiljem neil, kellel kordusmängu vaja.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustOota kuidas nii? Minu andmetel on meil 19ndal Evertoniga korduskohtumine kavas.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Nii heast loosist poleks võinud isegi unistada. Kahju vaid, et Crawley poisid kodus madistada ei saa.Algselt postitas vincent Vaata postitust5. ring:
Leyton Orient v Arsenal
Man United v Crawley Townthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Neil endil, sh omanikel ja muudel tegelastel, sellest küll kahju ei ole.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNii heast loosist poleks võinud isegi unistada. Kahju vaid, et Crawley poisid kodus madistada ei saa.
Stoke mulle ei meeldi. Ei ole glamuurne raha toov vastane, samas on aga piisavalt tugev, et võivad ka poolkõvalt mängides ära teha. Aga ei pruugi, mistõttu võiks ju lootus 6ndas ringis Orienti või Crawleyga madistada ikkagi jääda...
Kommentaar
-
Loomulikult.Algselt postitas StokKas keegi teab, kas FA karikasarjas on ka mängija cup-tied, kui on juba ühe klubi eest FA's mänginud ja siis vahetab klubi?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Mitte ainult mänginud vaid ka juba puhtalt mängule üleandmine võtab mängijalt igasuguse võimaluse samal hooajal teise meeskonna eest mängida. Seltsimees Kakutaga just paar päeva tagasi selline juhus oli.Algselt postitas StokKas keegi teab, kas FA karikasarjas on ka mängija cup-tied, kui on juba ühe klubi eest FA's mänginud ja siis vahetab klubi?
Kommentaar
-
Loosi juures on parim asjaolu, et Manku ja Arse kohtuvad juba veerandis. Oleks tõesõna häbiväärne kui need B-tiimidega maailma vanimat turniiri mängivad meeskonnad finaali pääseksid. Et siis seal põhimehed platsile panna.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Njah. Eeldades, et need A-tiimid on neil tõepoolest niipalju paremad, võib ju igasuguseid asju väita. Karikat 10-0 võitudega pole kunagi läbitud ning ei tehtaks seda ka praegu, olgu Premieri miljardäride eest väljakul kes iganes. Orient või Crawley mängisid minu silme läbi igati korralikku vutti ja mingitest jõhkratest täklitest pole vähimatki põhjust rääkida.Algselt postitas StokMitte et minulgi oleks erilist usku Orient'i võimalustesse, et Sind ärasõnumises süüdistama hakata, ent kui palju vähem see häbiväärne oleks, kui põhimeestega Premieriklubid sõidaks 10-0 võitudega (või 5-0, 2-0, misiganes) läbi eelringide ning finaalis kohtuvad ikkagi Manku ja Arse (kui kohtuvad)? Minu arvates just nende B-tiimide tõttu tekib võimalusi hiiglaste tapmiseks ning mängukoormus hoitakse inimlikul tasemel. Teadupärast viletsamat skilli saab kompenseerida jõhkrama täkliga, nii et igati mõistetav, miks mängida FA karika eelringe varusatsiga.
Minu lootus on loomulikult, et karikavõitja asetseks väljaspool Londonit, Liverpooli ja Mäntsesteri. Seda juhtub nii kohutavalt harva ja eks võimalus ole seegi kord väike. Aga mitte olematu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
ja see võimalus oleks märksa suurem juhul, kui mäntsesteri, londoni ja liverpooli häbiväärsed miljardärid mängitaksid kõikides ringides põhimehi, eks.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMinu lootus on loomulikult, et karikavõitja asetseks väljaspool Londonit, Liverpooli ja Mäntsesteri.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Olen ma midagi sellist öelnud? Turniiri vajaliku respektiga mängimine tõstaks tema prestiizhi. Sellel asjaolul pole minu võitjasoovidega mingit pistmist.Algselt postitas vincent Vaata postitustja see võimalus oleks märksa suurem juhul, kui mäntsesteri, londoni ja liverpooli häbiväärsed miljardärid mängitaksid kõikides ringides põhimehi, eks.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
praeguste mängugraafikute juures on koosseisu roteerimine paratamatu. treenerid ei saa kahjuks muretseda ühe või teise sarja prestiiži pärast, vaid lähtuvad oma klubi heaolust ja põhimõttest "nii palju kui vajalik, nii vähe kui võimalik." imelik on seda neile pahaks panna.
e: ja koosseis valitakse ikka vastase, mitte sarja järgi. kui manku mängib Arsenaliga, siis on ju ka ühed mehed ja WBA vastu on teised mehed. liigas on lihtsalt käärid väiksemad. hüpoteetiliselt, kui Crawley tasemega meeskond osaleks premis, siis saadetaks nende vastu ka seal obertäänid ja bebed. ja pole sellel FA kapi prestiižil ka häda kedagist. milleks jälle tühjast kohast pisarat pigistada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......ei. too mulle mõni näide nagu näiteks Sunderlandi vastu (kui nad umbes 4 punkti said aastaga), kus manu on selge peksupoisi vastu obertäänid ja bebed väljakule saatnud. seda ei tehta. liigapunkti olulisus on liiga suur. karikas samas - pohhui suht, võib möllata.Algselt postitas vincent Vaata postitusthüpoteetiliselt, kui Crawley tasemega meeskond osaleks premis, siis saadetaks nende vastu ka seal obertäänid ja bebed.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar