320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aldershot Town FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #76
    Härra Teiresias vist ütles juba kõik mängu kohta, mis vaja. Lisaks veel, ette vastased läksid ette tõelisest iluväravast, kui Marshall 23meetri pealt risti kõmmutas. Charles lõi viigivärava peaga ja see oli ühtlasi ka Grand'i debüütmäng. Millalgi peetakse teine poolaeg järgi, aprillis nimelt. Novot, kui huvitav olukord!



    Laupäeval jäid noored Dagenham & Redbridge'ga 1:1 viiki.

    Kommentaar


      #77
      Laenule on läinud 2 noorukit. Jack Randall (18) Didcot Town'i kuuks ajaks ja Doug Bergqvist (17) Dorchester Town'i. Barnet'iga mäng peetakse lõpuni 22.märtsil. Meie 17-aastane keskpoolikust tulevikulootus Henrik Breimyr on üks kandidaat kolmest League Two aasta enim arenenud noormängija tiitlile.
      Tulemas on tihe kuu, 14 päeva sees tuleb ära mängida 5 mängu. Saab näha kindlasti igasuguseid vangerdusi ja arvatavasti ka mõnda noort mängimas.

      05.02 - Chesterfield A
      08.02 - Morecambe A
      12.02 - Macclesfield Town H
      15.02 - Lincoln City H
      19.02 - Northampton Town A

      Aga järgmine mäng siis sel laupäeval liiga liidri Chesterfield'i vastu. Üheksa mängu kaotuseta räägivad enda eest, jubejubejube raske mäng ja veel võõrsil. Eelmise mängu saime kodus pähe 0:2. Vastaste ründaja Lester, kes see hooaeg 9 kolli löönud, võib jääda vigastuse tõttu eemale + veel mõned sitemad mängijad on neil vigastatud. Meil võib haiguse tõttu kõrvale jääda Small, keda oleks kindlasti ette vaja. No loodame, et mees saab oma kõhu korda. Teised peaks kõik korras olema.


      Tavai Small, ole laupäevaks tagasi ja vaigista Chesterfield'i rahvas.

      Kommentaar


        #78
        No jah, seal Hampshire maakonnas pidavat möllama jah mingi kõhuviirus, mille on Small endale külge korjanud. Nüüd jääb vaid loota, et ta teiste meestega ei lävi sel nii palju, et vähemalt viimastel jääks mängu ajaks "põhi alla".

        Kommentaar


          #79
          Young ; Herd , Jones , Grand , Charles ; Vincenti , Harding , Panther , McGlashan ; Sills , Rodman

          Subs: Vincent , Hylton , Morris , Fortune , Connolly , Small , Clement

          Small pole vist veel nii mänguks valmis, et põhis alustada, muidu üsna arvestatav koosseis. Ja Guttridge ei mängi kubemevenituse tõttu.

          Kommentaar


            #80
            Vähemalt sama põnev kui Newcastle mäng, oli ka meie oma! Jäime juba 7' 1:0 taha, kuid teisel poolajal tegi Tim Sills seda mis ta tegema peab ja lõi 61' viigivärava. Vähe sellest, 78' viis Tim The King meid juhtima. Kahjuks ei suudetud edu hoida ja lasti 84' Smalley'l viigistada. Mäng lõppes seisuga 2:2 ning üldjoontes võib liiga liidri vastu viigiga võõrsil rahule jääda. Ma tean, et te kõik ootate ka detailsemat mängukirjeldust, mis ka kindlasti millalgi tuleb! Seniks nautigem Manchester United'e esitust Wolves'i vastu.

            Kommentaar


              #81
              SUPER TULEMUS!!!!!!!!!!! <--- seda tahaks karjuda esmalt, kui mõelda et meie oleme tabelis 17. kohal ja Chesterfield on 1. kohal, kuid tänase mängu põhjal ei saa rõõmust siniseks karjuda ennast. Kohe üldse mitte ei saa, sest me valitsesime seda mängu vnoh teist poolaega täielikult. Esimese poolajaga ei saa nii rahule jääda aga teine poolaeg võitlesid kõik nagu mehed. Oli kurb tõdeda, et lõpuks ikka lasti 84' endale see koll veel ära lüüa, kuid kui võtta teisest vaatevinklist siis on ju võõrsilviik liiga liidri vastu hea tulemus. Et täiesti vaatenurga küss. Seniks aga GO SHOTS!

              Kommentaar


                #82
                Jep, nagu Teiresias juba mainis, kuulus teine poolaeg täielikult meile. Siit oleks ju võinud võtta ka 3 punkti, Chesterfield tegi raami ainult 2 lööki ja mõlemad ka sisse. Dean: ”It was a poor first half, second half was fantastic. We were men second half, absolute men" Kuid no peab ju jääma ka liidrite vastu punktiga rahule ning kui järgmised mängud suudedaks pakkuda samasugust mänguilu nagu seda oli Chesterfield'iga teine poolaeg, siis ootab kohe kindlasti meid League One. Hea meel on Tim Sills'i üle ning ta teiste kohta pole halba sõna öelda. Veidike jäi nõrgaks ainult Vincenti, kuid ma loodan, et see oli ühe mängu viga. Kes on veidi rohkem sellest lahingust huvitatud, siis väga hea ülevaade on siin: http://soccernet.espn.go.com/gamecast?id=294663&cc=5739.

                Järgmine mäng on teisipäeval Morecambe vastu võõrsil. Lahing võib tulla väga tuline, sest Morecambe on meist maas punktiga võrdsete mängude juures. Ise loodan, et ründes alustavad Sills ja Small, kombo S&S peaks olema väga terav.

                Kui rääkida veits üleminekutsoonist, siis näiteks Gillingham, kes on hetkel seitsmes ja omab viimast kohta üleminekumängudeks, siis neist oleme maas 9 punktiga, kuid Gillingham'il on 2 mängu rohkem peetud. Tabel on väga ühtlane ning nagu ma olen ka maininud, siis maailma üks tasavägisemaid ja põnevamaid liigasid ON täies hoos.

                Kommentaar


                  #83
                  Noored poisid kaotasid Leyton Orient'i poistele 4:2, meie poolt skoorisid Davies ja Worsfold.

                  Ja juba täna on toimumas mäng krevettide vastu uuel Globe Arenal. Eelmisel korral kodus jäime 2:1 peale. Super uudiseks on Guttridge ja Small'i naasmine, kuid ka vastaste selle hooaja top-scorer Phil Jevons on vigastusest taastunud ja on meie vastu valmis alustama. Mõlemal tiimil on võimalik välja panna parim koosseis. Morecambe'l on käimas üsna nutune seeria, olles korjanud viimasest neljast mängust vaid 2 punkti. Nagu eelmises postituses ka mainisin on Morecambe kohe meie järel, punktiga taga. Ja kuna paljud klubid täna oma liigakohtumist ei pea, oleks võidu korral võimalik tõusta nt. 13ndale tabelireale.

                  Olgu toodud ka tabel.

                  Kommentaar


                    #84
                    Young ; Morris , Jones , Grand , Charles ; Vincenti , Emmanuel Ugochukwu Ezenwa Panther , Harding , McGlashan ; Sills , Small

                    Subs: Herd , Vincent , Fortune , Connolly , Clement , Rodman

                    Small alustab, kuid arvatavasti ei olnud Guttridge veel siis nii mänguvalmis, ei alusta ka pingilt ning Herd on arvatavasti varus suure mängukoormuse pärast. Tema kohal alustab Morris, kes peaks seal üsnagi soliidselt hakkama saama.

                    Kommentaar


                      #85
                      No kuramus, ei saa rahul olla. Kes tänase õhtu suurimat jalgpalli ei vaadanud, siis neile teadmiseks, et Morecambe'ga võõrsil 1:1 viik.
                      Mäng algas paremini krevettidel, lõid palju peale ja valdasid ka palli. Poolaja keskpaigaks saime ka meie oma mängu korda ja üritasime midagi, kuid välja ei tulnud ning nii lõppeski esimene poolaeg 0:0. Teist poolaega alustas taas teravamalt Morecambe ja Holdsworth viis neid juhtima, kui tulistas vasaku jalaga alla nurka. 65' tuli Panther'i asemele Rodman ja just tema oli see, kes 1punkti koju tõi, lüües sarnase värava Holdsworth'iga 74'. Viimased 15 minutit kulgesid võrdse mänguga, lõpu eel oli super võimalus McGlashan'il võidukoll lüüa, kuid seda ta ei suutnud ja nii jäigi tabloole õiglane 1:1 seis. Väga hea mängu meie poolt tegi väravas Young, kes päästis Aldershot'i mitu korda. Mängu vaatas 1703 pead, mis on jube vähe. Meilt oli kaasas vaid 87 fänni, kuid Morecambe ja Aldershot'i linnade vahe on ka League Two's üks pikimaid.
                      Algne formatsioon oli hoopis spekuleeritud 4-4-2 asemel 4-5-1, kus Small mängis vasakut äärt, McGlashan paremat ja Vincenti oli Sills'i all.

                      Teised mängud lõppesid meile üsnagi hea tulemusega ning tõusime 15daks.

                      Kommentaar


                        #86
                        Alehopp!

                        Mul ei õnnestanud täna ilmsete (töö)kohustuste tõttu mängu livescore vahendusel jälgida, kuid saadanas küll - kahju on minetada punkte täiesti võidetavas mängus mängitavate vastaste vastu - ei ole tõesti mitte üks teps rahul, ka nagu kaaspunasinine aldr. Huvitav otsus kindlasti peatreeneri poolt mängitada 4-5-1 formatsiooni ja proovida noori ja vihaseid rohkem äärtel - mine võta kinni, ehk sünnib siit tulevikku silmas pidades mõni veelgi leidlikuma ja resultatiivsema formatsiooni algne peidus. Aga see selleks. Plusspoolele võib tõepoolest kirjutada selle, et tänu teiste abile jõudsime me 15-le tabelireale, kuid rõõmust lakke hüppamiseks pole põhjust, kuna praguse seisuga on 8 tiimi(Torquay, Stevenage, Northhampton( jah, see sama northampton, kui seda mõtlete ), meie, Lincoln City, Accrington Stanley ja Bradford) vaid 3 punkti sees, mis tõestab jällegi omakorda seda, et konkurents on tihe ja tasavägine ja League 2 ei jää põnevuselt sugugi maha oma suuremast vennast, vaat et Püha Graali staatust kandvast Barclays Premier League'st.

                        Järgmiseks korraks tuleb soolaküpsiseid, morssi ja kreekereid varuda laupäevaks, kui kell 17:00(Eesti aja järgi) astume kodumurul vastu Macclesfield Townile. Macclesfield asub 21. kohal ja nagu siililegi selge ei rahuldu me siit ei millegi muuga, kui 3 punktiga. Kuid nagu varem juba on ette juhtunud, võib tee 3 magusa võidupunktini olla raskem kui Kolgata, eriti veel kui kerge vigastusega on kimpus too nooremapoolne äärekaitsja, mistan'd nimi oligi nüüd? Agajah, senikauaks, mis siis muud, kui et - GO SHOTS TO THE VICTORIOUS END !!!!

                        Edasi punasinised tiigrid, edasi !

                        Kommentaar


                          #87
                          Mikhael Jaimez Ruiz, 26-aastane kollikiiper on taasliitumas klubiga. Tegemist on Venezuela mehega, kes aastatel 2007-2010 Aldershot'is mängis, kuid siis kodumaa klubiga liitus. Ruiz liitub meiega suvel, praegu on allkirjastatud mingi eelleping vmidagi. Ühe mängu on ta ka koondise eest teinud. Väravavahtide seisu vaadates on see super, esiteks on nüüd ka Young'il konkurentsi ning teiseks kui Young'il või siis Ruiz'il midagi juhtuma peaks, on teine kogenud mees kohe võtta.


                          Aldershot'i aegne Mikhael.

                          Järgmise mängu sissejuhatuse on kaasvõitleja Teiresias juba teinud, kuid lisaks veel, et võrreldes teisipäevase mänguga võiksid kindlasti alustada Herd ja Guttridge.

                          Kommentaar


                            #88
                            Täielik farss - 0-0 !!! Sellest oli praegu küll väga kahju, et sellisel lihtsal kombel 2 vägagi vajalikku punkti kaotasime, aga mis veelgi suuremat tuska valmistab, on viis, kuidas Holdsworth ei suuda mehi panna oma taktikepi järgi tantsima! Mäng ise oli küllaltki igav ja nagu kuulda võis, siis aint Ben Harding, kes oli taaskord Starting-XI's, suutis mõne teravuse luua, kuid pikalt siin rääkida polegi. Mina igatahes olen pettunud! Tabelis oleme 16. kuid meie taga on Accrington Stanley, kes arvatavasti tõuseb meist veel mööda, kuna neil on mängitud vaid 26 mängu meie 29 vastu ja vahe on vaid 2 punga. Ka meiega võrdsetel punktidel või punkt-kaks kõrgematel olevatel tiimidel on veel mäng või koguni kaks varuks, et hõisata ei saa siin midagi. Bloody hell, kui kahju ikka. Aga noh, mis seal's ikka - Viva la Shots !!!



                            See konkreetne pilt mängust iseloomustab hästi praegust hooaega - teised tiimid üritavad meid tagant võtta, kuid me ise üritame olla kaval nagu kevadine küülik ja pageme eest, kuid kaua see võib jätkuda? Järgmiseks sammuks ongi see, et League 2 - here we... stay.... AGAIN !!!

                            Kommentaar


                              #89
                              Nautides Saaremaal Spa-s lõõgastavaid protseduure, jäi mäng teksti vahendusel nägemata. Kahju on muidugi punktide kaotamisest, kuid nagu lugeda võib, oli punkt mõlemale täiesti õiglane.

                              Koosseis millega lahingusse astuti nägi välja nii: Young ; Morris , Grand , Jones , Charles ; McGlashan , Harding , Panther , Rodman ; Sills , Small

                              Subs: Herd , Guttridge , Mekki (!) , Clement , Connolly , Fortune , Vincenti

                              Esimene poolaeg olid peajagu üle Macclesfield'i mehed, kes kujutasid tõelist ohtu Shots'ide väravale, kuid õnneks jäi värav neil löömata. Teisel poolajal olime meie tugevamad ja Harding'il oli ka mängu parim võimalus värav lüüa, kuid tema kauglöögi suutis napilt Veiga tõrjuda. Vahetusest sekkusid Guttridge, kes loodetavasti on järgmiseks mänguks Lincoln City vastu põhikoosseisus, Mekki, kes tegi oma Football League debüüdi ja Vincenti, kes oli mängus viibitud 30ne minuti jooksul vägagi terav.


                              Debüüdi teinud Mekki.


                              Mängu parim Rodman.

                              Koosseis peaks olema nimede järgi üsna tugev ja valmis võitlema kõrgeimate kohtade nimel, kuid praegu tuleb järjest punktide kaotusi ja Holdsworth on küll võtnud järjest punkte, kuid kahjuks tuleb neid iga mäng viimasel ajal ainult 1.

                              Halbu uudiseid tuli ka mujalt, kui meie noor poolkaitsja Jack Randall on Didcot Town'is laenul olles murdnud enda pindluu. See oli noorukese jaoks alles teine mäng Didcot'i eest. Kes veel ei ole kursis, on Jack laenule antud sinna ainult kuuks ajaks ning see oli arvatavasti ka tema viimane mäng Didcot'is. Loodame kiiret paranemist.

                              Jaanuari kuu parimaks mängijaks valiti fännide poolt Guttridge.


                              Järgmine mäng on teisipäeval Lincoln City'ga. Alustada võiks Herd, kuid kui vaadata, et Macclesfield'i vastu tuli Morris'ega paremkaitses clean sheet, siis võib öelda, et ka tema sai omal kohal hakkama. Kindlasti ootaks põhisse Guttridge't, kellest oleme viimaste mängude jooksul kõvasti puudust tundnud. Võidu korral tõuseksime Lincoln'st ette, aga selleks on vaja ka mängida nagu mees ja lüüa väravaid. Teisipäeval tulevad need 3 punkti ära ka, raisk.

                              Kommentaar


                                #90
                                Nonii, homme kodus Lincoln. Tagasi põhis peaks olema Guttridge ja Herd ning mänguvalmis on ka Hylton. Shots'id saavad minna mängima oma hetke parima koosseisuga. Vastastel on väljas Keltie ja Carayol, kes on see hooaeg üsnagi arvestatavalt mänguaega teeninud. Lincoln'il on käimas superhea seeria, olles võitnud viimasest 7st mängust 6. Selle peaarhitektiks on Grimes, kes eelmises võidumängus Morecambe vastu 2-l korral võrku sahistas ja oma väravatesaldo 9 peale viis. Tuleb raske mäng, kuid loodame, et Holdsworth oma head kodumängude seeriat jätkata suudab ja 3 punkti koju jätab.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X