Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Norwich City F.C.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mcnamara
    replied
    Ei näinud, jube tulemus, aga Farke sõnul...
    "We had to play today without 10 players. There were also so many players on the pitch who not able to train and had painkillers because we had no other options. Two or three key players didn't have the best game and if this comes together you will not be competitive."

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Vigastustelaine on rattad alt löönud, aga saab nüüd ometi Carrow Roadile tagasi. Homme on väga põnev. Kumb strateegia on tulemuslikum?
    Norwich and Villa last met when the Canaries secured the victory that brought them last season’s Championship title. The extent of Aston Villa’s post-promotion recruitment drive is no secret but here is a telling illustration: of the 14 players who played either from the start or from the bench for Norwich that day all are still at the club, every one has played in the Premier League and most are doing so regularly, having between them played 5,378 league minutes. Of the 13 players who appeared for Aston Villa six have left the club, two remain but have not been used and just two have started a top-flight match since promotion.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Paar lolli kaitseviga mängu alguses kinkisid vastastele väravad ja siis pani Burnley poe kinni. Ilus stiil sellistes mängudes ei aita. Võõrsilt punkte koguda on oodatult väga keeruline.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Ma ei tea, mis siin mõnda hõõruma hakkas. Lihtsalt väike meenutus selle kohta, kuidas kunagi oli ka üks sats, keda alguses paljud imetlesid, aga kellel lõpuks läksid asjad hapuks.
    Mind hõõrub eriliselt see, et ründad Norwichi Liverpooli kaudu. Selleks pole vähimatki põhjendust. Blackpooli osas juba vastati - lühike pilk nende Wikipedia lehele seletab, miks nendega nii läks nagu läks. Norwich on majanduslikult stabiilsel pinnal: erinevalt mõne aasta tagusest ajast ei elata üle oma võimete.
    Mis kõik ei tähenda, et nad ei võiks Premierist pudeneda. Loomulikult võivad, kindlasti on ühed peapretendendid sellele. Mul on väga suur huvi, kuidas nad selle ManC šoki üle elavad, sest Burnley võõrsil on midagi hoopis muud.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Aah, wut?

Arvad, et Liverpooli fännid on pettunud varsti 10 a taguses Blackpooli mängus ja ... on sellepärast vastu sellele, et võrrelda Norwhichi ja Blackpooli, sest ...?

See on ikka väga lampi loogika siin.
    Ma ei tea, mis siin mõnda hõõruma hakkas. Lihtsalt väike meenutus selle kohta, kuidas kunagi oli ka üks sats, keda alguses paljud imetlesid, aga kellel lõpuks läksid asjad hapuks.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    No Mõnult raha võtmine pakub rohkem mõnu, kui kihlveokontorist natuke rohkem vms.

Mul endal sõbraga bet selle peale, et Pukki lööb rohkem, kui 20 väravat.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Päris loll bet, Kihlvekontoritest oleksid saanud oma 25 eest 81.25 tagasi.
    No Mõnult raha võtmine pakub rohkem mõnu, kui kihlveokontorist natuke rohkem vms.

Mul endal sõbraga bet selle peale, et Pukki lööb rohkem, kui 20 väravat.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    'pooli härrad on ikka veel kibestunud, et ei saanud kahe Blackpooli vastu tulnud kaotuse tõttu 2011/12 hooajaks Euroopasse või mis ma siis nii valesti ütlesin?

Pakun kihlvedu, et Norwich läheb alla. 25 peale, kes ees, see mees.
    Aah, wut?

Arvad, et Liverpooli fännid on pettunud varsti 10 a taguses Blackpooli mängus ja ... on sellepärast vastu sellele, et võrrelda Norwhichi ja Blackpooli, sest ...?

See on ikka väga lampi loogika siin.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    'pooli härrad on ikka veel kibestunud, et ei saanud kahe Blackpooli vastu tulnud kaotuse tõttu 2011/12 hooajaks Euroopasse või mis ma siis nii valesti ütlesin?

Päris loll bet, Kihlvekontoritest oleksid saanud oma 25 eest 81.25 tagasi.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Võtan vastu.
    Davai, teeme ära.

Algselt postitas kaala Vaata postitust
    50, söna peale.
    Dannar oli kiirem.

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Mida on Norwichil pistmist Liverpooli või Blackpooliga? Jube kummalisi tüüpe satub siia foorumisse.
    Ditto.

Leave a comment:

• kaala
    replied

50, söna peale.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Mida on Norwichil pistmist Liverpooli või Blackpooliga? Jube kummalisi tüüpe satub siia foorumisse.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Võtan vastu.
    Newcastle, Sheffield peaksid kindlamalt minema. Kolmandaks pakun Crystal Palace't, kelle praegune edu tundub ka sellise ründeliini pealt paras fluke.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Võtan vastu.

Leave a comment:

• Epic
    replied

Leave a comment:

Working...
X