Norwich paistab aina enam sats, kes saab selle hooaja neutraalse vaataja lemmikuks. Pea kõik nende mängud on olnud siiani vaatemängulised. Ja seda vaatemängu ei ole sugugi pakkunud vaid vastased, pigem vastupidi. Pukki, Cantwell ja Buendia on lihtsalt oivalised!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Norwich City F.C.
Collapse
X
-
Ei tea, kas asi on minus, aga Norwich meenutab kangesti Blackpooli. Heal päeval väga äge vaadata, aga kui asjad kärisevad, siis kohe korralikult. Viie vooru järel oli Blackpoolil punkte isegi rohkem (7) ja neid tuli enne aastavahetust veel kõvasti juurde, enne kui täielik kollaps toimus (viimasest 18-st matšist kaotati 11, võideti kaks).
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustEi tea, kas asi on minus, aga Norwich meenutab kangesti Blackpooli. Heal päeval väga äge vaadata, aga kui asjad kärisevad, siis kohe korralikult. Viie vooru järel oli Blackpoolil punkte isegi rohkem (7) ja neid tuli enne aastavahetust veel kõvasti juurde, enne kui täielik kollaps toimus (viimasest 18-st matšist kaotati 11, võideti kaks).
Aga tänu Pukkile kindlasti üks lemmikuid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustEi tea, kas asi on minus, aga Norwich meenutab kangesti Blackpooli. Heal päeval väga äge vaadata, aga kui asjad kärisevad, siis kohe korralikult. Viie vooru järel oli Blackpoolil punkte isegi rohkem (7) ja neid tuli enne aastavahetust veel kõvasti juurde, enne kui täielik kollaps toimus (viimasest 18-st matšist kaotati 11, võideti kaks).the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust'pooli härrad on ikka veel kibestunud, et ei saanud kahe Blackpooli vastu tulnud kaotuse tõttu 2011/12 hooajaks Euroopasse või mis ma siis nii valesti ütlesin?
Pakun kihlvedu, et Norwich läheb alla. 25 peale, kes ees, see mees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVõtan vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust'pooli härrad on ikka veel kibestunud, et ei saanud kahe Blackpooli vastu tulnud kaotuse tõttu 2011/12 hooajaks Euroopasse või mis ma siis nii valesti ütlesin?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust'pooli härrad on ikka veel kibestunud, et ei saanud kahe Blackpooli vastu tulnud kaotuse tõttu 2011/12 hooajaks Euroopasse või mis ma siis nii valesti ütlesin?
Pakun kihlvedu, et Norwich läheb alla. 25 peale, kes ees, see mees.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVõtan vastu.
Algselt postitas kaala Vaata postitust50, söna peale.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMida on Norwichil pistmist Liverpooli või Blackpooliga? Jube kummalisi tüüpe satub siia foorumisse.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Arvad, et Liverpooli fännid on pettunud varsti 10 a taguses Blackpooli mängus ja ... on sellepärast vastu sellele, et võrrelda Norwhichi ja Blackpooli, sest ...?
See on ikka väga lampi loogika siin.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustPäris loll bet, Kihlvekontoritest oleksid saanud oma 25 eest 81.25 tagasi.
Mul endal sõbraga bet selle peale, et Pukki lööb rohkem, kui 20 väravat.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNo Mõnult raha võtmine pakub rohkem mõnu, kui kihlveokontorist natuke rohkem vms.
Mul endal sõbraga bet selle peale, et Pukki lööb rohkem, kui 20 väravat.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAah, wut?
Arvad, et Liverpooli fännid on pettunud varsti 10 a taguses Blackpooli mängus ja ... on sellepärast vastu sellele, et võrrelda Norwhichi ja Blackpooli, sest ...?
See on ikka väga lampi loogika siin.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar