Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ise käisin kogu hooaja vältel mõned korrad vaatamas ning tegin vist mõned transferid isegi aga praktiliselt algusest peale valitud sats ja kolmas koht. vaid 22p liidrist maas ka. polegi kõige hullem arvestades, et minu teadmised Itaalia jalgpallist on ikka suhteliselt algelised...Cavani, Hamsiku ja mõne mehega veel oli muidugi suhteliselt raske mööda panna ka !
Veits vara veel, aga sama sait on teinud selleks hooajaks ka korraliku bundesliga ja la liga fantasy...et sel aastal siis saab kenasti nelja tippliiga fantasyd teha.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Leht on küll tõsiselt askeetlik sõnnik, aga minu mansa on tehtud.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kuna "raha" alustamiseks eriti ei antud ja mehed kallid, siis sai üsna lambisats kokku klopsitud. Tuleb vist juba esimesed üleminekud korraldada
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Pole selle Fantasy Serie A -ga ennem kunagi etgeelenud, ja väga pihta ei saa mis toimuma hakkab, aga liitusin ka ära ja tegin oma meeskonna. Loodame algaja õnnele.
e: ja paistab et ma olen ainuke luuser, kes ei suutnud kogu 120 millist algkapitali magama panna
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar