Algselt postitas count
Vaata postitust
"We haven't decided to sell. We'll try to keep both & I think we can do it but it will also depend on them. It'd be unwise for them to come and ask for a pay rise, but I don't think that they will."
Tõlge: Pjanic ja Nainggolan saavad 2 korda vähem palka kui DDR ja vähem kui näiteks Dzeko, aga kui nad enda tasemele väärilist palka soovivad, siis imegu võmpa, sest me oleme väikeklubi, kus inimesed peavad mängima heast tahtest. Uut lepingut Pjanicile, kus üsna madalat väljaostuklauslit sees pole, me igatahes ei kavatse pakkuda ja kui keegi mehe ära ostab, siis YOLO, sest ma igalpool meedias olen juba rääkinud, et on Pjanic lahkumise korral ise tropp, Roma pole oma säästupalkadega asjas süüdi ja Benatiakeiss ei õpetanud meile midagi. Ja kas ma ikka mainisin, et Pjanic on ise tropp kui ta ära läheb ja Roma poleks milleski süüdi?
"Pjanic's release clause? Valid in Italy too. We don't want to sell but if Juve activate his clause there's nothing I can do."
Tõlge: Jou, Juventus, kui teil on kohe 38 milli lauale panna, siis tulge ja võtke. Igaksjuhuks mainin ära Pjanic on ikka ise tropp kui ta ära läheb ja Roma poleks milleski süüdi.

Leave a comment: