Algselt postitas Montag
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma
Collapse
X
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustNoh mees mängis veel suht hiljuti ROOTSI liigas, ta on ikka very very very late bloomer. Ja ta tuli meile alles eelmine hooaeg ju.
Siiski, kui ma ei eksi, siis tahtis Ruts talle juba enne hooaja algust asendajat leida (samuti suht hiljutised spekulatsioonid Rami'st). Võib-olla tõestab ennast, eks näeb.
Kommentaar
-
Supppppppppeeeeeeeeer! 3 üli üli üli üliiiiii rasket punkti tuli võrsilt.
Maicon jobu, et sellis pasa korraldas üljäänud meeskonnale. Bergonzi tuntud kaartide lehvitaja ju.
Bradley tuli üle pika aja platsile ja lõi tähts värava meile.
MOTM: Stsrootman, De Sanctis või Benatia. Võiks ka Bradley võidu värava lööjana.
Giallorosso e
il cuore che batte dentro di me
Giallorosso e il tricolore che
canteremo forza roma ale
Oh oh oh oh oh oh
oh oh oh oh oh oh
DAI ROMAFORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustLihaks läinud Hundi tegemised kihnu saarel:FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustTäna on meil siin pidupäev, nahhu/ sa mu vanu haavu lahti pead rebima. Isegi ühel õelal varikontol võiks mingidki tunded ja kombed olla...
Eks võib igaüks mõelda, kui palju meil käike oleks, hetkel peame siis Borrielloga niiti läbi nõelasilma ajama.
“knife between the teeth”sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustEks võib igaüks mõelda, kui palju meil käike oleks, hetkel peame siis Borrielloga niiti läbi nõelasilma ajama.
Algselt postitas count Vaata postitustTäna soovitan kõikidel huntidel teha üks minutiline leinaseisak! Kui Borini müük läbi läheb, on tegemist kõige idiootsema lükkega selle meeskonna poolt mida ma kunagi tean (teisel kohal on Cassano tasuta minema laskmine).
Võidelda veri välja Borini lepingu eest ja siis ta kuu aega hiljem müüki paisata? Mees kellel on rohkem talenti kui Messil ja Ronaldol kokku. Mees kes alles hakkaks tegusid tegema. Ja kellele teda eelistatakse? Bojunnile ja Lamelale? Ok viimane tegi mõned headm ängud kaja kui ei oleks olnud nii isekas, sisi oelks isegi veel parem olnud. Aga b*tch please. See on nii sürr teema et ma ei oska rohkem kommenteerida. Vaieldamatult parim Itaalia noormängja keda peale Baggio ja Totti nähtud on , ja see lambist leivaraha eest Neverpooli lükata :S wttttfff???FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustIlus värav Borinilt!
Eks võib igaüks mõelda, kui palju meil käike oleks, hetkel peame siis Borrielloga niiti läbi nõelasilma ajama.
Ootame jaanuaris koju!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar