Mis Luis Enriquest saanud on? Kas Iglesiase poiss pani treeneri ameti varna peale rioma faili?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma
Collapse
X
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMis Luis Enriquest saanud on? Kas Iglesiase poiss pani treeneri ameti varna peale rioma faili?
Kommentaar
-
CERCI! no ma ei tea kas ja kuidas ja millal, aga tooge koju! Hinnalipik on kindlasti liiga suur et praegu seda teha ja lisaks pole sellele positsioonile nii hädasti kedagi vaja ka. Peaasi et ei lasta mõnele interile maha müüa.
Lahkumas veel Burdisso kui keskkaitsja tuuakse ja Marquinho. Noortest keegi laenule kindlasti kogemusi hankima (Jedvaj, Romagnoli, Ricci).
9gol on umbes 7.5mil pool lepingut (täna hommikul Sabatini tegi pakkumise) ja Parolo 2.5mil pool lepingut.
Cannuman ennustab: tuleb Parolo
Kommentaar
-
Aga Dzeko? Jääb ära? No Cerci ütles ka ise et ta tahab tagasi Romasse, aga ei tea millal, see oleks ideaalsuse tipp juba. Parolo võtaks hea meelega endale! Eriti selliste summade eest. D'Ambrosio ka väga meeldib.
Palun jalgpallijumalaid, et saaksime Borrist lahti! Aga Bradley ma jätaks küll alles, ma nii ära harjunud juba Lexiga ja noh Ameeriklane peab ju pundis olema.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustDzeko võib ära unustada. Pole raha, pole vaja ja muud jutud.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSeda muidugi.
Endine hunt Lamela on interi ja juve huviorbiidis.
e: Heitingat ei sooviks küll AS Roma püha särki rüvetamas näha. Ei tule hoobilt ühtegi põlist premmi ahvi meelde, kes oleks tulnud maailma tugevamasse liigasse ja siin hakkama saanud. Lisaks veel tema üüratu vanus jne.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Mex Vaata postitustAntonio Sanabria, teda küll ära taha. Tahab ulmelist palka, kuigi endal puuduvad oskused.
Vigastused käivad koos temaga nagu tema peenis.
Eks näis, 3,5M on siiski korralik summa mida 17a nooruki eest saada võib, aga ma kardan, et seda tüüpi ootab korralik karjäär ja hilisem taganutmine Barca fännide poolt.
Kommentaar
-
Iturbe eest küsitakse 16 miljonit. Kui Iturbe tuleb, siis hooaja lõpus. Tundub, et mingi kokkulepe on vist tõesti olemas Roma ja Porto vahel.
Iturbe suutis ka Paraguays liiklusõnnetusse sattuda(kiirus väidetavalt 150 km/h). Temaga oli kõik korras aga autoga mitte.
Leggi su corrieredellosport.it le ultime news sportive e di cronaca, segui i live, consulta i risultati, le statistiche, le foto ed i video di calcio, basket, F1, tennis e molto altro.
Roma on jälgimas ka San Lorenzo Hector Villalbat.
Villalba soolo värav
FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
Minu jõulupalvetele on vastatud!
Howard Webb to officiate Juve-Roma!
link: http://www.football-italia.net/43201...iate-juve-roma
Kujutan ette, kuidas selle uudise peale Rube bossudel kõht kinni läks. Kellele maksta ? Mida teha? Conte kirjutab juba jõulualupäevast saadik vabandus kirju teemal, "miks lasin Kandossil hattricki lüüa". Game on b/tches!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustmingi ajalehe soovitus ei ole ju official asi...FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar