Tittyl said varbad märjaks ja hakkas nutma....De Pussy üritas küll oma sokke pakkuda, aga oli juba hilja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma
Collapse
X
-
Kahju, et mul endal ei ole hetkel aega täpset statistikat teha, aga praegu puusalt tulistades ütleks et Romal on viimase 5-6 hooaja jooksul 10+ intsidenti olnud sita (suusa)ilmaga? Laziol mul ei tule isegi 10 hooaja peale midagi märkimisväärset meelde, natuke udu, natuke vihma, natuke lund, alati on mängud mängitud! Teooria A - ilmajumalad on ilmselgelt Lazio fännid kotkalogo pärastTeooria B - man the fuck up!!!
Kommentaar
-
Läksin tänasele mängule kohale, lootuses koha pealt pilet saada, kuid teadmisega, et ei pruugi üldse saada. Pettumus oli suur, kui selgus, et soodsaimad piletid olid 60 eurot. Staadioni kõrval lärmi kuulates oli ikka kahju küll, et minek ära jääb, aga nüüd võib vist sellise asjade käiguga rahul olla.
Kommentaar
-
Ma tean mida te tunnete! Suures ootuses juustupallide ja limonaadiga mindi teleka või arvuti taha suurt duelli Interi ja Juventuse vahel vaatama ja lootma, et Juve libastub. Sorryyyyyyyyy peale derby kaotuse saate äkki ka Parmalt suhu ja siis on küll nutt kurgus teil klounidelDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
See mäng võib hiljem juba palju kaalukam olla...vb olete Sassuolo ja Cataniaga viimaste seas ja iga punkt on kaalul, et kõrgliigakoht säilitada.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Seti I Vaata postitustKardetakse, et ka Coppa mäng Napoliga võib ilmastikuolude tõttu ohus olla.
http://www.football-italia.net/44742...it-roma-napoliInter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Seti I Vaata postitustKardetakse, et ka Coppa mäng Napoliga võib ilmastikuolude tõttu ohus olla.
http://www.football-italia.net/44742...it-roma-napoli
The Giallorossi have not stopped despite the Parma game being called off: they'll be ready for Wednesday night's Coppa Italia match against Napoli. All together at the Olimpico for Garcia's
For more information contact the AS Roma Call Center on (+39) 06-89-38-6000 or click here: http://www.asroma.it/en/news/tim_cup...roma_v_napoli/
9 minutes ago.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Rafael Tolķi Roma treeningvormis
Tim Cup - Roma, 5 febbraio 2014
ROMA-Napoli
Lista convocati A.S. Roma:
BASTOS
BENATIA
CASTAN
DE ROSSI
DE SANCTIS
DESTRO
FLORENZI
GERVINHO
JEDVAJ
LJAJIC
LOBONT
MAICON
NAINGGOLAN
PJANIC
RICCI
ROMAGNOLI
SKORUPSKI
STROOTMAN
TADDEI
TOROSIDIS
TOTTIFORZA ITALIAFORZA ROMA
FORZA CAPITANO
IL MIO CUORE č GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolō Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis; 13 Maicon, 17 Benatia, 5 Castan, 35 Torosidis; 44 Nainggolan, 16 De Rossi, 6 Strootman; 24 Florenzi, 10 Totti, 27 Gervinho.
A disp. 1 Lobont, 28 Skorupski, 46 Romagnoli, 33 Jevdaj, 20 Bastos, 15 Pjanic, 94 Ricci, 11 Taddei, 8 Ljajic , 22 Destro,All. Garcia
INDISPONIBILI: Balzaretti, Dodō
NAPOLI (4-2-3-1): 25 Reina; 11 Maggio, 21 Fernandez, 33 Albiol, 2 Reveillere; 88 Inler, 8 Jorginho; 7 Callejon, 17 Hamsik, 14 Mertens; 9 Higuain.
A disp.: 1 Rafael, 15 Colombo, 31 Ghoulam, 3 Uvini, 5 Britos, 22 Radosevic, 20 Dzemaili, 13 Bariti, 19 Pandev, 24 Insigne, 91 Zapata. All. Benitez
INDISPONIBILI: Mesto, Behrami, ZunigaFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Oooo oot....PEENISTEZ käib poolajal sital ära. Kõhus punnitab ja ei saa praegu hästi juhendada. Ja oi siis alles Torusiilis ja muud naised hakkavad saama....Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar