320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Saan aru, et hooaeg on juba phmt läbi ja väsimus sees ja liigas kõik selge, aga siiski on ka fännid veel vaatamas mänge ja kaasaelamas.

Sellist vinnis nägudega palli veeretamist kyll ei oodanud.Tabeli viimase käest 4-1 imeda saada, kes on ka kõige vähem skoorinud käib ikka natuke au pihta.

Võiks ikka väärikalt selle hooaja lõpetada ja võitluslikkult.

Täna on kyll mul väga piinlik ja häbi Roma tulemuse ja esituse ees! Selline paha tunne tekkis nagu siin Zemani ja Enriike mänge vaadates.

Tra nii kergelt ei saa allaanda, isegi kui juve juba eest läinud, järgmine hooaeg on vaja CL-s ja Liigas heidelda, ei kujuta ette, et sellise mentaliteediga kaugele jõuame.
    sigpic

Kommentaar

Suht kohutav oli ja ma see hooaeg oma 30 Roma mängu näinud ning sellist asja veel siiani mitte..

Kommentaar

Pärast sellist hooaega täiesti tühjade kätega on ikka päris tühi tunne lõpetada, oleks võinud siis vähemalt selle TIM CUpi ja hõbetärni äravõtta, millal siis veel seda võita kui hooajal kus Euroopaski ei mängi.Minul oleks hõbetärni üle küll väga hea meel olnud.

Cl on ju tore, aga samas nimede,palkade,eelarve, klubi fännibaasi ja kõige muu juures peaks siiski olema see normaalne-tavaline, et CL jõuame,mitte miski imeline saavutus.Reaalselt ju liiga taset vaadates, siis kaks viimast hooaega on need CL kohad vähegi stabiilsema mängu juures vägagi lihtsasti kättemängitavad.
        sigpic

Kommentaar

Hahahahahaha
          Eelviimase käest nii taha saada ? Hundid? kutsikad olete ja täna saite tõestust,midagi muud.. Kus nüüd kuningas oli ? Lõi ühe värava ja kõvatas niisama ülejäänud mängu.
          oh,jumal..Päev korras..Kes on Itaalia meister hooajal 13/14 ?

FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

nO KUS SEE KUNINGAS NÜÜD OLI????? KÄIS SITAL? VÕI OLI SITT LAHTI TÄNA? VÕI HOOPIS OLI VÄLJAK KEHVAKE? VÕI OLI AANUSERALLIT LIIALT PALJU PEALE CL KINDLUSTAMIST? VÕI TULIGI TORUSIILIS KAPIST VÄLJA JA NÜÜD KÕIGIL METALLPÜKSID JALAS? MIS JUHTUS? MA TAHAN VASTUSEID. MIS JUHTUS KUNINGAGA, MEHEGA KELLE PRANDELLI JÄTTIS TUIMALT VÄLJA. NO NII KUNNI VENDA POLE MA ENNEM NÄINUD.

FORZA JUVENTUS! POLEGI VIST VAJA KOHTUNIKKE OSTA, KUI HUNDID END ISE TÄIS PASANDAVAD.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Benatia mängis? Kui jah, kuidas oli? Oli juba mõtetega kohvreid pakkimas?

Kommentaar

Algselt postitas jürks Vaata postitust
                Benatia mängis? Kui jah, kuidas oli? Oli juba mõtetega kohvreid pakkimas?
                Vahetas Castani välja ning minu arust tegi igati korraliku ja hingestatud esituse. Üks värav küll tema ajal tuli, aga seda Benatia arvele ei saa panna.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                  nO KUS SEE KUNINGAS NÜÜD OLI????? KÄIS SITAL? VÕI OLI SITT LAHTI TÄNA? VÕI HOOPIS OLI VÄLJAK KEHVAKE? VÕI OLI AANUSERALLIT LIIALT PALJU PEALE CL KINDLUSTAMIST? VÕI TULIGI TORUSIILIS KAPIST VÄLJA JA NÜÜD KÕIGIL METALLPÜKSID JALAS? MIS JUHTUS? MA TAHAN VASTUSEID. MIS JUHTUS KUNINGAGA, MEHEGA KELLE PRANDELLI JÄTTIS TUIMALT VÄLJA. NO NII KUNNI VENDA POLE MA ENNEM NÄINUD.

FORZA JUVENTUS! POLEGI VIST VAJA KOHTUNIKKE OSTA, KUI HUNDID END ISE TÄIS PASANDAVAD.
                  Nii juhtub kui terve Roma meeskond tahab sinu peltasse ennem mängu ennast tühjendama tulla, aga sul on jälle snepper lukk kinnikiilunud, siis tuleb ennast otse staadionil tühjendada, teades, et Adriano infastruktuurist tekitatud probleeme kõrvaldatakse tänase päevani.Benatia mainis, et su uksel olla silt:

See ya Lazio in CL next Season,
                  Clairs Birthday Eighteen coming bäck Minola.
                  200+ mill Bet summer Armin van Karu Buuren remix.

Lotito+ Aanusepuurauto omanik Tare.
                  sigpic

Kommentaar

Ja ilma naljata vastus UUU-le, personaalselt Kuningalt:

Francesco Totti complimented Juventus on their Scudetto and gave his view on the Coppa Italia Final debacle.

Today a 4-1 defeat to Catania ruled Roma out of the title race, handing it to the Bianconeri without setting foot on the pitch.

“There’s not much I can say other than compliments to Juve for their title victory,” Totti told Rai Sport.

“Nobody expected such an ugly Roma performance today, but unfortunately we encountered a side that wanted to win at all costs and played like warriors.

“Rudi Garcia arrived at Roma with the right mentality and transformed this side. The credit for this extraordinary campaign is above all down to him.”

Next Sunday Roma host Juventus in a Serie A game that has gone from Scudetto battle to mere Serie A showcase.

“We all know the campaign is over, but this is never a game like all the others. We will face them with the right spirit and determination to prove Juventus aren’t much stronger than we are.”

Totti was asked whether he’d make an appeal to the fans in the light of the Coppa Italia Final, where a Roma ultra was arrested for shooting a Napoli supporter.

“I have been on football fields for many years and seen all sorts. We must only focus on playing and doing our best. We know many people look up to us and watch what we do.

“I hope what happened last night will never happen again. Rome has nothing to do with what happened, though. This is a welcoming city that should be respected.”
                    sigpic

Kommentaar

Võibolla olete näinud ja seda on eelnevalt juba postitatud, aga need särgid peaksid olema uued trenni särgid Romal.
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                      FORZA ANCHE SAMP E GENOA

Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

Kommentaar

See Juve on Itaalia meister! BTW
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.
                        2.Money talks bullshit(totti) walks.
                        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Tavai poisid mis arvate. Naised saunas ütlesid et Iturbe 25 milli eest. Palju või vähe? Tahame äkki hoopis mõnda neegrit?

link: http://www.pagineromaniste.com/iturbe-roma-25-milioni/
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

Kommentaar

see on palju, aga turul selline need hinnad paraku on. Kui hind ära unustada ja lihtsalt vaadata mehe taset ja potensiaali, siis ma väga ei oskakski keda teist soovida (Lavezzi, Alexis ja Jovetic välja arvata). Minu poolt igatahes roheline tuli.

Kommentaar

Lisaks pidavat 25 milli eest saama Cerci+Immobile. Võta nüüd näpust. Kõik nad sobiksid ideaalselt Garcia taktikasse ja eeldusel et Catania mäng oli anomaalia ja sellist jama enam minu kõike näinud silmad nägema ei peaks, siis olen ka Garcia jätkamise poolt. Kui nüüd Kolarovi ka kätte saaks + Itaalia parim keskkaitsja Astori, siis oleks pm Champions League poolfinaal garanteeritud.
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                              sigpic

Kommentaar

Ma ise loodan et Paletta tuuakse ära, aga Astori on ka ok. Toloi jätkamist vist isegi nähti, aga brassid blokivad.

Kommentaar

Working...
                                X