Algselt postitas count
Vaata postitust
Tegelikult ikka hooaja 3 viimast mängu aanusesse saada nn " nagunii on hooaja lõpp ja midagi mängus pole, sest oleme CL-s" siis on natuke distsiplineerimatu, teadagi, et siit on vaid üks samm harjumuseni.
Noored just midagi erilist ei olnud, Ricci tegi mõne kena liigutuse mängu alguse poole, Mazzitelli oli selline suvaline jorr ja esmapilgu läbi võib öelda, et lähima 2-3 aasta jooksul põhimeeskonda asja pole.Ootaks primaverast kedagi sellist, kes tõeliselt ka omaks klassi nn. uut " Tottit" või "De Rossit", meie parim poeg müüdi koos isaga Manusse.Florenzi on ehk üks eredamaid näiteid, kuid tema tehnilised oskused kompenseerib tugev tahe, töövõime ja armastus klubi ja fännide vastu.
Bastose võimeid hindasin tõesti üle, mehe parimad päevad on selgelt möödas ja sellist nurgas kükitavat ahvi tõesti vaja ei ole.
Ma tõesti ennem annaks võimaluse Jose Angelile, kelle töövõime oli oluliselt tugevam.
Isiklikult ma ei tea kas ma olen pime, aga üksinda ja palliga on Destro kohutav.
Ja üldiselt sõltub Destro liigselt Totti olemasolust väljakul.
Meil oleks vaja Cavani,Ibra,Drogba,Dzeko,Falcao sugust kolli sinna ette.Ma isiklikult lepiksin ka Lukaku või Lacina Traorega.
Mis ma öelda tahtsin on see, et järgmiseks hooajaks on kindlasti kedagi Destro kõrvale vaja ja ma väga loodan, et see pole Kalou või keegi säärane.
FORZA ROMA!!!
Kommentaar