Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma
Collapse
X
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustVasakul: Urby-Cole (ka Balzaretti kui peaks kunagi veel terveks saama)
Paremal: Torusiilis-Maikunn (ilmselt liitub ka Yedlin, iseasi kas saadetakse laenule kusagile)
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustYedlin ei liitu enne talve/uut hooaega. Aga üldiselt Maicon ei ole pärast MMi enam motiveeritud. Brass + vanus on suured ohumärgid. Ma näen siin probleemi võrreldes muude positsioonidega. Kuigi jah Sabatini juba täitis koha mingi tropitäidetega ja ruumi nagu enam poleks. Aga no tra sa ei lähe liigat võitma + CLis kaugele jõudma random tüüpidega ja Urby asemel oleks pidanud ikka jalgpalluri tooma meeskonda.sigpic
Kommentaar
-
Grande Capitano!
Pede-Pepe oli Keitale näkku sülitanud sest Keita ei surunud tal mängu alguses kätt, mis omakorda tulenese sellest et Pepega oli mingi kana kitkuda jäänud vanast ajast. Peale sülitamist läks väikseks rüseluseks , kus Keita viskas Pede poole veepudeli.
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Kahju, et Shaqiri ei tulnud ja vaid kõvatasite siin.
Mul oli kohe sellise feminiinsust kiirgava meeskonna aura juurde nimi naksti olemas......Shakira Aga noh some other time.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMis juhtus pedenaised?
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMis juhtus pedenaised?
Isegi su kallis Lottildo näeb juba unenägusid sellest kuidas ta derbysid võitma hakkab naljanumbrid ikka oleteFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar