Algselt postitas count
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma
Collapse
X
-
Kokkuvõtvalt võib öelda, et Lazio kaotas selle mängu ja majoneesiaanused peavad kindlasti viigiga rahul olema. Esimene poolaeg oli ainult Lazio väljakul. Teine poolaeg andsime olukorra käest, aga OLEKS meil õnne olnud nii Mauri post, kui Klose sitter siis jah korralik winner oleks olnud. Sest peale teie kahe võimaluse mille te ka ära kasutasite muud polnudki.
5 kollast teie Scudetto racile kindlasti teil kaasa ei aita
Aga jah, kui De Vrij on hooaja lõpuni katki siis see on ikka valus Laziole.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Pasaletico.....kas ma pean sulle ka siia gifi riputama, kus Anderson lüpsib 3 riomma venda ja mõnda 2 korda ja annab mega crossi Maurile, kes selle väga kaunilt väravaks vorbib? Kas see sooritus veteranilt on siis kehvem, et ta kohe oma iphonega selfiet ei läinud tegema? Kes siin keda ownis üldse juustukas?Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Nõus! Sellepärast, et väravad lõi vana peer ise ja sai jälle eputada....nähes nüüd mõlemat väravat jääb vaid üks asi õhku....Cana on ikka eriline vitt...on aeg keskkaitsesse uus vend kiiresti leida....tittyl ikka vedas jubedalt, et albaania debiil lihtsalt lasi teha ja lüüa.
Aga jah linn on titty, aga küll see linn varsti Candrevale ja Andersonile jääb. Titty viimane selle hooaja lõpus ja siis jokk.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Lotildo on peale eilset ikka kõvasti jooma kukkunud
“It’s impossible for Roma to win the Scudetto. Juventus are stronger.
“Roma won’t win the League title, I’ll bet the Lazio Presidency on it.”
Ma saan aru et Lotildol on raske oma viinaklaasi kõrvale eesti klassikute klubihümni kuulata, aga loodame et tuleb deliiriumist kunagi välja ja ikka ei loobu oma ametist.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustAusalt öeldes täitsa vinge tuli välja ju
Natuke nokkida siis CN tegi juba ammu sellise ära Lazio nägudega, miski 200X oli aastanumber.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Kas Uuu jääks Olympicule?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar