Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Mõtlen seda, et kas Totti füüsis peab sellele tambile vastu, või siiski suudab Zeman vanameistrile asise koha leida formatsioonis.
Zemani 97-99 Roma juhendamise ajast just midagi imelist meenutada ei ole, kui tulemuste köögipoolt vaadata.
Arvestades, et Zeman armastab kolmandiku võistkonnast vähemalt kolmandiku vastaste poolele attakeerima saata, siis ma ei kujuta ette meie sisselastud väravate arvu, hetke keskkaitsetega. (kardan, et ei mängi välja)
Zeman pole halb valik, kuid arvestades mehe vanust ja põdurat tervist ja olekut, siis tekib küsimus, kaua ta jaksaks seda projekti vedada ?Materjali tema taktikalisteks asetusteks isegi oleks, kuid ma olen üsna kindel, et scudetto jaoks jääb siiski midagi vajaka.Sellise lendava hollandlase mängustiiliga ilmselt lõpetaksime kusagil 3-5 koha peal.
Hetkel võib ka see Zemani jutt olla paras mull, kuna ka Montella pidi väidetavalt kohe kohe lepingule allakirjutamas olema, isegi summad ja palanumbrid olid meediasse väljakäidud.Pescara ei elaks väga üle seda kui Zeman lahkuks, eriti kui see noorte kolmik on nõus meeskonda jääma.
Kommentaar