Ma olen selline eriline tuvi, ma söön liha küll. Mis Nõol viga? Saategi äkki sponsorluse korras igaüks peale mängu ühe korraliku grillvorsti....kes pistab nahka kes omale aan......
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma
Collapse
X
-
Särkidel tuleb numbrite disain selline
Klubisse uute tuliate osas kah pole midagi konkreetset. VB olen ma hetkel liiga kärsitu, aga võiks ju mingeid kindlaid diile olla juba.
Ja Ayew on Swansea mängija.
Forza ROMA!!!!!!FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
See et Ayew on Swansea mängja ja Kandossi läks nahhu/ annab ainult mõista seda et Garcia uuel hooajal küll enam piuksu ei tee.
Samal ajal on Bertolacci koju tagasi toodud ja Ashley Cole-i on nähtud kõvasti trenni tegemas, nagu ühele nõdrameelsele inglasele kohane. Paras Laziosse saata selline saast.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Mis see veel peaks siis tähendama???? Lazio on 7 miljoniga kasumis mitte 50 miljoniga kahjumis olev ülemakstud kari palgasõdureid. Või äkki seletad lahti oma tragöödia.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Bocky....teil pidid ju maailma parimad kasvandikud olema??????
Lazio are in the final of the Primavera championship following a 1-0 victory over Roma. The game went to extra time and Alessandro Rossi was the hero once again scoring the winner in the 99th minute.
FUCK OFFF MERDA RIOMMA!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Priit, sa oled arukas mees ja suudad vastavalt ka vabandusi välja mõelda....mõned ei suuda kahjuks Kahju, et A-derby kaotus tuli, aga natuke leevendab valu Primavera karika sutt ja nüüd eile sutt teie tattidele....SEMPRE FORZA LAZIO!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar