Teise poolajka vahetused jätsid mulje nagu Spalletti tahaks vägisi kõik head mehel pingile jätta ja kõik puidu väljakule saata.Dzeko tühja värava löögi ajal olin veendunud et pall läheb mööda, kuid oh imet, ta skooris uuesti Lazio vastu. Läks väga napilt et skoor ei olnud 2-2, mitte 1-3. Totti väljakule mitte toomine selle surve ajal oli ebanormaalne. Sellest hoolimata oli ikka selline mäng et ma ei oska midagi öeldagi rohkem. Manolas oli üksi kogu kaitseliini kunn ka teisel poolajal ja minu jaoks man of the match. Florenzi värav tuli nii mitte kusagilt ja nii vajalikul ajal ja see oli järjekordselt nii mitte normaalne värav et ausalt ei oska midagi lisada - fenomenaalne! Perrotti vormistas lõppskooriks 1-4 mis jääb ajalooraamatutesse päris kauaks ajaks, kui päev millal Laziot võeti ilma seebita ja loomakombel!
Mehed, on ainult ÜKS AS ROMA ja see tõesti on nii. Maailma parim klubi ja maailma kõige seksikam mäng!
SEE PILT ÜTLEB rohkem kui ma siin kirjutada oskan. GRANDE CAPITANO! TI AMO ROMA!
Mehed, on ainult ÜKS AS ROMA ja see tõesti on nii. Maailma parim klubi ja maailma kõige seksikam mäng!
SEE PILT ÜTLEB rohkem kui ma siin kirjutada oskan. GRANDE CAPITANO! TI AMO ROMA!
Kommentaar