Algselt postitas Solfice
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust#miskriis?
Nura muidugi äärekaitsja ja Roma õnneks on koodisepaus sobival ajal.
Kui nüüd suudaks nimede taha ka return date panna oleks päris ülevaatlik.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Solfice Vaata postitustKuidas EDFil Sassihuilos vigastustega oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMis valemiga on Dzeko parem kui Harry Kane? Üks raiskab võimalusi teine lööb igast asendist?
-e- Mul tekkis muidugi küsimus, et kus on Dybala. Aganoh, vahet pole. Las Romadelgi olla omad rõõmud.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustÜks on löönud 6 liigamänguga 7 väravat ja teine 7 mänguga 6 väravat. Pole väga keeruline valem ju? Ma saan aru küll, et Briti meedia ja selle eestlasest jüngrid laksavad juba "Kas Kane on juba Messi ja Ronaldoga võrdne" teemat- selles taustsüsteemis muidugi keeruline aru saada.
-e- Mul tekkis muidugi küsimus, et kus on Dybala. Aganoh, vahet pole. Las Romadelgi olla omad rõõmud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustlihtsalt arusaamatu, et kuidas ta saab üldse välja jääda hetkel.
* Prantsusmaal mängitud 1 voor rohkem.
** Eriti kontekstis, et Kanel pole ka väravasöötu kirjas, mida nt sinu väljatoodud Agüerol on kolm.
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustlas ma olla sinu loosungi järgi Premier League jünger, kes hakkab Kane Messide ja asjadega võrdlema või ma ei tea mida sa sellega väita tahad
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMis valemiga on Dzeko parem kui Harry Kane? Üks raiskab võimalusi teine lööb igast asendist?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust-e- Mul tekkis muidugi küsimus, et kus on Dybala. Aganoh, vahet pole. Las Romadelgi olla omad rõõmud.
Aga mis puudutab konkreetset Team Of The Month tabelit, siis ei tea mis metoodika seal on. Natuke on selgitatud siin:
Kommentaar
-
City on praguseks mänginud 7 mängu jooksul ka CP ja Watfordiga, kellest mõlemast rulliti üle ning tabelihärrased Sterling ja Agüero oma väravad suuresti just sealt saanud. CP-d võiks praegu võrrelda pigem Kölniga - kõigile pole teps nii raske lüüa seal...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustAlissonilt esimene tõrje vajadus 61 minutil ja milline tõrje see veel oli! Bonussi 5 meetrilt täis pauk reaktsiooni peale auti tõrjutud. Kui see ei ole maailmaklass, siis maailmaklassi ei ole olemas. Peale seda koheselt veel üks supertõrje ja peale seda oli juba aeg Dzekol kättemaksule suunduda. Kuuest mängust seitse väravat on tõsiasi!! Kohtunik lasi Bonussil tõmmata Dzekole terve mängu maksakaid ja lõuga, kuid viimane sõna jäi Bosnia Teemantile, kes tõmbas kastist väljast tõelise imemaasika alla nurka ja Tollarrumma sai ainult põlvili fakti tõdeda. Capocannonieri Dzeko on tõsiasi!!! Peale seda näitas EDF miks ta on kõrgeima klassi supertreener. Teades, et Montellal on elu ja töö peale mäng, lasi ta kaitseliinil omavahel lühikesi sööte laduma hakata, et Milani ultra surve peale tõmmata ja siis toimus pistoda torge. Sel ajal kui milanista merdad pimesilmi peale tormasid lükkas EDF 9goli ja Florenzi tipukateks ja kui Milani mängijad olid liiga julgelt peale tulnud toimus surmav kontra, kus 9gol lajatas pommi, mille Tollarumma odava B klassi kollkiiperina otse Florenzi teele tõrjus ja edasi on juba ajalugu! Peale vigastust Prints Florenzi debüütvärav ja millisel ajal ja mis mängus!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar