320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • cannuman
    replied
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Pakun, et lööb ca 3 väravat järgmine hooaeg.
    kui suure summa peale kihla veame, et lööb rohkem?

    Leave a comment:


  • Halb ründaja
    replied
    Pakun, et lööb ca 3 väravat järgmine hooaeg.

    Leave a comment:


  • count
    replied


    Defrel kohal, 20 milli (5 milli laenu + 15 milli ostukohustus) ja 1.5 milli aastas palka - #DasMonchiEffekt

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied

    Leave a comment:


  • count
    replied
    EDF nõudis kahte maailmaklassi vaskujalgset paremat ääreründajat. Mahreziga kokkulepe olemas! 3.8 milli + boonused palka. Hind kõigub kuskil 30-35+ boonused kandis. Salahi kõrval korralik upgrade igas ajusid vaja minevas valdkonnas. Enamvähem nagu oleks Salahile sisse tuuninud Totti mängu IQ ja 15 milli raha kingituseks saanud. Enamus sellest 15 millist investeeriti ManCity nina eest ära napsatud Türgi imelapse Cengiz Ünderi peale, kes hakkab Mahrezile vahetusminuteid pakkuma. 5 aastane leping, 1.3 millise palgaga. #DasMonchiEffekt!

    CL kvalifikatsioonis läksid kokku Ajax ja Nice. Nice võidu korral liiguksime alagruppide loosimisel automaatselt neljandast potist kolmandasse.

    Leave a comment:


  • Rocheteau
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    99% kotis
    Nope, Seri jääb paigale, Nice peatreener kinnitas seda

    Leave a comment:


  • Montag
    replied

    Algselt postitas wojciech.szczesny1
    Just realised that June has finished and I am no longer a player of AS Roma.
    2 years of representing this club has given me a great joy and pride!
    I can't thank enough the club for the opportunity I was given here, coaching staff for helping me grow as a player, my team mates for all the great moments and victories we shared and the fans for always supporting and getting behind the team.
    To all of you I will forever be greatful!
    Thank You and Forza Roma 💛❤️
    Head teed! Jääb hea sõnaga mäletama, meeskonnakaaslasena suhtumise poolest paremat mängijat raske leida ja mõne üksiku brainfarti kohta leiab terve müriaadi highlighte vägevatest tõrjetest! Kokkuvõttes võib öelda, et Roma lähiajalugu vaadates pole nii kindlat kinnast väga ammu postitde vahele saanud. Peaasi, et nüüd rubega ei liitu

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Mask, sa teed seda valesti. Sa oleks pidanud alles jätma AINULT kategooriad kus Vänker on parem kui Gonalons ja sellega olekski tõestatud, et Vänker on maailma parim (võinoh, vähemalt Ligue 1 parim) keskpoolik.
    Aajah. Mi Scusi, mi scusi. Aga tõsiselt ka, Vainqueur ei olnud kindlasti eelmine hooaeg Gonalons'ist eriti (kui üldse) kehvem mees. Loodetavasti naaseb Marseille'sse nüüd, kui Max on ametlikult Roma mees.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Mask, sa teed seda valesti. Sa oleks pidanud alles jätma AINULT kategooriad kus Vänker on parem kui Gonalons ja sellega olekski tõestatud, et Vänker on maailma parim (võinoh, vähemalt Ligue 1 parim) keskpoolik.

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Gonalons`iga seoses meenus, et Roma hingekirjas on ju ka veel Willy Vainqueur, kes kindlasti kehvem mees ei ole

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Läbisime edukalt 16/17 FFP:

    The CFCB Investigatory Chamber further confirmed that AS Roma (Italy) have complied with the targets set for season 2016/17. The settlement regime will continue to apply for season 2017/18 for AS Roma
    Salahi müük tehti 16/17 hooaja FFP materjali korda saamiseks ja Paredes+ kes iganes ohverdatakse eesoleva 17/18 hooaja FFP jaoks. Praegune liiklus viitab selgelt sellele, et Monchi soovib oma püsiva ja võimsa löögirusika ehitamist alustada juba praegu ja välistada olukorra, kus järgmisel suvel peame taas kellegi suure maha müüma.

    Vahetusmees Paredes osteti omal ajal Rooma 6 milli eest, hetke turuväärtus 10 milli, Zenit käis välja 27milli (23+4). Ehk siis vahetusmehe eest saadi pea kolm korda üle turuväärtuse raha, ja üle 20 milli puhast kasumit! Boonusena välditi mehe liitumist otsese rivaali Rubentussiga, kes oli nõus tiba suurema summa välja käima. Teenitud raha eest lisandus meeskonda Pellegrini + Gonalons ja 10 milli vaba raha! Ilmselgelt selle tehinguga meeskond tugevnes nii kvaliteedilt kui kvantiteedilt - meeskonna hingekirjas on viis algkoosseisu materjaliga keskvälja meest varasema kolme asemel. Ricci läks Sassuolosse 4.5 milli eest, lisaks müüdi tagasiostu õigusega Primavera superstaarid Marchizza ja Frattessi 8 milli(kokku 12.5 milli puhas kasum) eest Sassuolosse kogemusi saama, boonusena peaks see diil Berardi ülemineku kergemaks ja odavamaks tegema.

    #DasMonchiEffekt

    Leave a comment:


  • ElNino9
    replied
    OFFICIAL: Zenit St Petersburg have signed midfielder Leandro Paredes from Roma for €23million on a four-year deal.
    Uskumatu, kuidas satsi tühjendatakse ikka. Paredese poolt väga veider liikumine.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Ruediger-Chelsea, from England: clubs still far away, Rome asks for 45 million

    The agreement between Roma and Chelsea for Antonio Ruediger seems to be closed on the basis of € 33 million plus 5 bonuses. In England, however, the situation seems less clear: according to the daily edition of the British Daily Star tabloid, the two clubs are still far from the deal, with giants looking to claim 39.6 million pounds (over 45 million Of the euro at the current exchange rate) for the defender's German card, while Blues would not want to exceed £ 30m (just over € 34m). Ruediger's agent is expected in London this weekend to try and close the deal with Antonio Conte's club.
    Ei tea mis Itaalia meedias(ja siinsetele Rooma fännidel) lahti läinud on, mingi nõiajaht Monchi peale vms. Salahiga kuulutasid kõik Itaalia väljaanded, et saadi sitaks vähe pappi ja 50 milli asemel käisid läbi 25-33 millini kõik võimalikud numbrid ja isegi praegu kirjutatakse tehingut endiselt välja mitte 50 millisena, vaid 42+8milli, samas kui Karsdorpi tehingut levitatakse kui 19 millist tehingut, mitte 14+5 milli. Sama jaur käib ka Manolase, Paredese ja Rüüdigeriga. Meedia taob välja mingeid suvalisi absurd madalaid numbreid, kuid reaalselt on Rüüdigeri hinnasilt ausa 45 milli peal ja Chelsea asi on see välja köhida, muidu mingit diili ei toimu. ACLi ja paar teist põlvevigastust juba nii noores eas läbi elanud ja kuldsest kolmikust selgelt kõige lahjema skilli pagasiga kaitsja eest vägagi ok summa ja tehing. Lõppenud hooaja meeste numbrid ütlevalt selgelt, et alles on jäetud kaks parimat.

    Lisatud failid

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Rüdiger müüdud Chelseale.

    Leave a comment:

Working...
X