320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Redman
    replied
    Pange see Strootmani panso siis juba siia üles kah.

    Leave a comment:


  • Ericc
    replied
    Tervitaks peernu counti

    Leave a comment:


  • ElNino9
    replied
    Rooma on sinine!
    Ühe ründajaga Lazio vastu ei saa ka sellise Rooma teatritükiga, mida pakkus Strootman ja sa räägid Rüdigeri punasest.

    Leave a comment:


  • count
    replied


    Lutsintyra Spermanetti ja Bruno Perse - kaks kitsen/kkujat keda uuel hooajal enam Rooma särki rüvetamas nägema ei pea. Kui esimesest veel saab aru ja pikemat aega enam imestada midagi ei ole, kuna Rubentussi jaoks on vaja võimalikult soodne algus sisse teha, siis Perse müstiliselt iga mänguga järjest sitemaks minek on küll hämmastav. Tüüp kes teeb iga mäng kõige hullema mängu mis üldse võimalik on, tuleb uues mängus väljakule ja üllatab veel millegi uuega. Väljakul oleks võimalik olla ümmargune null, aga kuidas Perse suudab juba saavutada etteasteid, kus teda võib pidada vastasmängijaks on fenomenaalne. Selle hooaja vaieldamatult suurim flop kogu jalgpallimaailma üleminekute hulgas, ilma igasuguse vaidlemise momendita, auga teenitud saavutus.
    Rüüdigeri punane oli ka muidugi üks järjekordne Serie A taseme näitaja. Samasuguse täkkli, ainult kaks korki ees, Rüüdigeri ühe asemel, tegi Atalanta vasu Cuadrado - KOLLANE! Oleks täiesti nõus punasega, aga kahjuks rubentussi p3derastidele sellistes kohtades punaseid ei näidata ja seega ootaks, et ka teistele hoitakse seda hele-kollase liini. Või kasvõi Fiorentina vastu Tybla kaks korki küljelt sisse korgid ees, palli ei soovinudki mängida, ühesõnaga neid olukordi kus Rubentussi põhimehed peaks selle liini järgi saama 3+ pikkuseid mängukeelde on nii palju et ei viitsi pikemalt süveneda, aga kuna nüüd rubentussi fännid soovivad teada, miks see kaardi teema üldse millegisse praegu puutub ja miks see oluline on, siis kes sellest Rüüdigeri punasest kõige rohkem võitis? Muidugi rubentuss, kelle vastu nüüd üks maaima eliiti kuuluv keskkaitsja vahele peab jätma. Aga ega vist väga vahet pole, kuna Lutsityra Spermanetti kavatseb seal niikuinii mingi komöödiaga jälle hakkama saada ja hooaja lõpp tuleb päris kurb.

    GRANDE ROMA!!!

    netti on lekkinud ka Pruno Perse vastase markeerimise video:

    Leave a comment:


  • #11
    replied
    Tubli töö !

    Leave a comment:


  • Calva
    replied
    hahah amat66rid. lol

    Leave a comment:


  • vendetta
    replied
    ''kus kohtunikul on munad ja saab aru mis mängu vilistab.''

    Salvestatud.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    ON AINULT ÜKS ALFA STROOTMAN!!!! ON AINULT ÜKS DANIELE DE ROSSI!!!!



    Nagu arvata oli, siis Rüüdigeri äärepoolikuna mängimine saab põhiprobleemiks, või noh, ainukeseks probleemiks. Selle asemel et mängida maailma parimat kolmest kaitseliini on Rüüdiger hoopis ründavam äärepoolik ja Emerson see mees kes keskkaitsele appi vajub. Miks see väga halb idee on nägime kõik 1-0 löögi ajal. Fazio on liiga suur ja massiivne et kiiruse peale markeerida ja Emerson pole kaitsefaasis maailma kõige kindlam, et teda usaldada toetama. Oleks selles olukorras Rüüdiger-Manaolas paaris keegi toetama vajunud, poleks seda lambi väravat sündinud.
    Ütleks et esimene mäng sel hoojala, kus kohtunikul on munad ja saab aru mis mängu vilistab. Tegemist on derbyga ja siin ei saagi mingit õpiku järgi vilistamist teha. Lasi rahulikult Strootmanil ja Baldel oma nurgas boksida, kõik kahevõitlused lasti ilma veata läbi ja üldse sai ainult korra kollast näidata, seda ka kohtuniku sõimamise eest. Rohkem sellist vilet ja rohkem mune näidata!

    Teisel poolajal on vaja palli ründesse mängima hakata Emersoni äärelt, mitte Rüüdigeri poolt ja Totti peab tulema poolikusse ründe ja poolkaitseliini ühendama ja mõnda korraliku karistuslööki hankima.

    DAJE UNICO GRAND AMORE AS ROMA!!!

    Leave a comment:


  • vendetta
    replied
    Tervitan Gilardinot! Saab rahulikult pensionile minna, uued talendid tulevad peale.

    Leave a comment:


  • Halb ründaja
    replied
    Strootmanile Serie A 16-17 parim dive auhind?

    Leave a comment:


  • JuriM
    replied
    Wow kui palju tühje kohti staadionil..

    Leave a comment:


  • count
    replied
    POMMUUDIS!!!

    asi mida ei suudaks ükski Rooma fänn isegi välja mõelda - Zero SHITmobiil sai soojenduse ajal suurest hirmust Huntide ees kõhulahtisuse ja lahkus vigastusega/täis sittununa mängust, tema asemel julges väljakule tulla LuKAKA!!!

    Leave a comment:


  • count
    replied


    AS ROMA (4-2-3-1): Szczesny; Rudiger, Manolas, Fazio, Emerson; De Rossi, Strootman; Salah, Nainggolan, El Shaarawy; Dzeko.
    A disposizione: Alisson, Lobont, Vermaelen, Jesus, Peres, Mario Rui, Paredes, Grenier, Gerson, Perotti, Totti.

    Totti alustab oma karjääri viimast derbyt pingilt, üksi treeninud DDR taastus vigastusest, rohkem üllatusi pole, kõik Alfa-Hundid väljakul. Parema ääre probleemiga pole Spermanetti kahjuks tegelenud ja nagu ikka alustab seal Rüüdiger.
    Naljaks oli lugeda derby eelsed kitsen/kkujate avaliku kirja klubile kus öeldi, et kaotamine on ok ja olete üldse vägevad majoneesi vennad. Samas eks see nii olema peakski, kui ei oleks olnud Spermanetti tahtlikku jalga tulistamist, siis oleks kõik kolm derbyt kergekäeliselt võidetud. Tänases Totti lahkumismängus ootaks korraliku showd ja loodetavasti saab puur ääreni täis taotud. Nagu öeldud siis ainuke mure on Rüdigeri positsioonist välja jäämine kiirete äärte vastu, muudest kohtadest midagi karta ei ole. Keskväli on maailma kõige võimsaim ja seal pannakse paika kes n/kub kitsesid ja kes on Alfa. Ründeliinis Dzeko-Salah ja Emerson-SES paarid ei oska ilma skoorimata ühtegi mängu mööda saata, niiet peaks tulema läbi ajaloo üks suurim võit. On ainult üks AS ROMA 1927!

    FORZA CAPITANO; FORZA ROMA!!!

    Leave a comment:


  • H.M Murdock
    replied
    piisab, aitähh!

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
    sorri pool-lollaka küsimuse pärast, aga millal ja mille spaletti perse keeras, et on ebajumala staatusest siiani jõudnud?
    Vaata ka tahtlik väljakukkumine coppast kitsen/kkujate vastu
    Vaata ka tahtlik väljakukkumine EList Lyoni vastu
    Vaata ka impotente roteerimine ja sellega tahtlik meeskonna liikmete ülekurnamine ja tahtlik vormist välja viimine, Totti mitte mängitamine ja kõige selle tulemusena Scudetto nõrgema vastase kätte mängimine
    Vaata ka suvel järgmiseks Rubentussi treeneriks minek ja sellele eeltööna kõik eelpool nimetatud tegevused, et saaks parima stardipositisooni oma uues ped3rastide tsunftis.

    piisab?

    Leave a comment:

Working...
X