Mul poleks midagi selle vastu, kui Hernanes u. 30m eest minema saadetakse ja keegi paljulubav vend asemele tuuakse. Herna on talent ja kõik on tore, kuid siiski ei olnud ikka see mees kes ta esimesel aastal oli. Reja eral oli ta ikka kunnide kunn. Petkinwa peab see aasta ilma vigadeta hakkama saama. Aga kurb tõde võib olla, et Lotito lihtsalt paneb raha oma tasku ja Anderson oligi asendus.
Hernanese sihtpunktid on tõesti hetkel Monaco ja PSG. Monaco oleks minu arust parem variant talle endale. Aga alla 30m võiks ta jäädagi. Keegi peab ju Lotitole Pizzarate +25miljonit miinust tagasi ka tegema. Väidetavalt on see lilla argentiina kukk nüüd vaba agent ja pidi Argentiinasse tagasi minema...siinpool kontinenti pole ühtegi debiili kes talle üle 2milli palka tahaks maksta. Edu kloun!!!!
Hernanese sihtpunktid on tõesti hetkel Monaco ja PSG. Monaco oleks minu arust parem variant talle endale. Aga alla 30m võiks ta jäädagi. Keegi peab ju Lotitole Pizzarate +25miljonit miinust tagasi ka tegema. Väidetavalt on see lilla argentiina kukk nüüd vaba agent ja pidi Argentiinasse tagasi minema...siinpool kontinenti pole ühtegi debiili kes talle üle 2milli palka tahaks maksta. Edu kloun!!!!
Kommentaar