Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitas SSL Vaata postitust
    No täna oleks küll vaja Interi kaotust ära kasutada, seega tundub olevat täpselt see koht kus Lazio paneb retardi ja võtab kaotuse.
    Ära kutsu kurja karja...Kuigi kui ma õieti mäletan siis Torino võitis Laziot esimeses kohtumises lambi väravaga. Kui täna ära ei võeta ja kõik maandub viimase mängu peale interiga siis arvan,et me oleme fucked ning welcome europa league.Järgmine vastane pole ka lihtne...Atalanta.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas SSL Vaata postitust
    No täna oleks küll vaja Interi kaotust ära kasutada, seega tundub olevat täpselt see koht kus kohtunik paneb retardi ja toodab kaotuse/kaose.
    Pigem nii. Ajaloo huvides olgu siis ette hoiatatud, et õhtul saadetakse peale Lazio spetsialistkohtunik Irrati, kes see hooaeg on kokku vilistanud 13 Serie A mängu ja kolm neist on Lazio mängud olnud, nüüd siis tuleb lucky nr4
    Lucas ja Immobile on diffidati, Ramos ja Bastos tegelikult ka, aga neile leiab kergesti asenduse, esimese kahe kaart oleks väga valus...

Leave a comment:

• SSL
    replied
    No täna oleks küll vaja Interi kaotust ära kasutada, seega tundub olevat täpselt see koht kus Lazio paneb retardi ja võtab kaotuse.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Midagi huvitavat. Kuigi teiselpoolajal anti initsiatiiv sampdoriale ning see tavaliselt Lazio puhul ei tähenda head siis hoopis Immobile löi 2 veel otsa mängu viimases kümnendis. Taga hoiti lausa 0! Parolo sai mingi vigastuse. Kahju.
    Lazio jääb neljandaks samade arvu punktide juures Romaga 67. Vahe Interiga jääb ikka 1le punktile sest Chievo comeback 0-2 kaotusseisus lõppes 1-2ni jõudmisega kusjuures viimasel hetkel oli hea võimalus viigistada. Interil siis 66.
    Järgmine vastane võõrsil Torino. Roma kohtub kodus Chievoga ning Inter kodus Juventusega.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Esimene poolaeg meenutab hooaja alguse Laziot. 2-0 Sergej ja de Vri väravatest. Marusic on jah jätnud kuidagi nii ja naa mehe mulje. Felipe Anderson otsustas täna näidata kui hea tehniline pool tal on aga söödud...

Leave a comment:

• SSL
    replied
    Tra Marusic on küll serie B tase max. Täielik feil.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Vahet pole on see HD või 4K. Otsus õige ju.
    Juba ütlesin,et ei hakka vaidlema. Sellel pole mõtet. Läheb samasse kategooriasse mis Reali pendel Juve vastu.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Vahet pole on see HD või 4K. Otsus õige ju.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    On liikuvat pilti pakkuda olukorrast?
    1:50 hakkab olukord. Äkki Vendettal on mingi parem video.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    On liikuvat pilti pakkuda olukorrast?

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    VAR vaatas asja üle ja andis ka ok nagu ma loen. [sama stuudio(te)s] ehk on prillid ikka liiga sinised?
    Võibolla olen tõesti. Ei hakka vaidlema. Tavaliselt ma pean ennast üsna objektiivseks. Selles suhtes,et ma saan täitsa aru sellest lödijalgsest vennikesest,kes väikese mõttepausi järel ennast pikali viskas ja käsi laiutama hakkas. See on tänapäeva jalka kultuur kahjuks ja tema asemel oleks sama teinud iga teine tänapäeva jalgpallur (võibolla välja arvatud tank nagu Ibra). Ciro kasutas näiteks samas mängus vastaste trahvikasti oma isikliku pikutamis tsoonina.
    Kohutavalt kurb,et Figo omal ajal selle asja moodsaks tegi ning et vastavad instantsid ei võitle selliste etendustega.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
    Pildid näivad dramaatilised jah aga video pealt vaadates polnud seal s...i.
    VAR vaatas asja üle ja andis ka ok nagu ma loen. [sama stuudio(te)s] ehk on prillid ikka liiga sinised?

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Mida need udused twitteri paindipildid tõestavad siin? Ma kerisin HD videot 30 korda ja ei ole seal seda kindlat penaltit ikka kuskil. Ramos teeb hea tackle ja Biraghi kalastab väikse mõttepausi järel , et oli mingi puude ja kohtunik on ''jesss, palgapäev!!''. Ramose asemel nt Bonucci ja oleks jutt ''boss crushes fluffy bunny'' vms

ps
    tervitan Lollot ka

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    poolajal tehti videoülevaade ja see oli 100% penalti. igas elus. Luis Felipe muidugi pääses teisest kollasest nagu Benatiakoer. kas hakkab ka vägistamisohvriks ennast nimetama?
    Pildid näivad dramaatilised jah aga video pealt vaadates polnud seal s...i.
    Muide kas see oli nüüd Fiorentinale esimene kaotus peale Astori surma vist...
    Ja teiseks mööduti taas Juventusest väravate löömisel.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
    Edasi penalt...no kurat ka selles olukorras tundus,et VAR-i ei kasutatud sest see ei olnud elu sees penalti.
    poolajal tehti videoülevaade ja see oli 100% penalti. igas elus. Luis Felipe muidugi pääses teisest kollasest nagu Benatiakoer. kas hakkab ka vägistamisohvriks ennast nimetama?

Leave a comment:

Working...
X