Zeemunn Laziosse!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Merdal tundub olevat rohkem mehi kaartidega finnaliks väljas. Aga mul pohhui kes finaali jõuab, karikas on meie!
Mis puudutab tänast mängu siis endiselt jääb kripeldama, et peale 2-1 juhtima minekut suudeti jälle iga kasti lastud sööduga peaaegu viigistada...no krt küll vedas, et õnn parima meeskonnaga ühes oli. Marchetti muidugi oli jälle tase omaette.
Hernanes ikkagi oli ise verd pühkinud, ehk pilt oli ees ja vast ei ole midagi hullu, ei tohi olla! Sai ju mees värskelt kolmandat korda isaks.
FORZA LAZIO!!!!
Petkovic endiselt Serie-A kõige bossim treener....peale pederastide 1-1 väravat näitas ka temagi esimest korda suurt viha välja!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Tamzu Vaata postitustZarate reisib j2lle? Kiyevi Dynamo! Lazio olevat asjaga n6us!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMis?????????????? Ma olen kolmandat päeva haige....
Kommentaar
-
Oli üks kohtumine Stankeviciuse ja Ledesmaga Tallinnas eelmine reede.....vb hakkas sealt juba pisik arenema...ühesõnaga never say never.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Siiski pole head uudised Hernanese kohta...kui väljaku ääres pühkis ise verd ja soovis mängu tagasi joosta siis asi nii ilus nüüd enam pole. Korralisse kontrolli saates jäi mees ööks Paideia haiglasse. Täna võib-olla lastakse koju.
Mälukaotus, pilt tasku ja korralik peapõrutus koos haavaga. Get well soon "il profeta"
Õnneks ma pole seda rube venda kokkupõrkes süüdistanud kuna see oli üks õnnetu laks mõlemale mehele.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustOli üks kohtumine Stankeviciuse ja Ledesmaga Tallinnas eelmine reede.....vb hakkas sealt juba pisik arenema...ühesõnaga never say never.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustSiiski pole head uudised Hernanese kohta...kui väljaku ääres pühkis ise verd ja soovis mängu tagasi joosta siis asi nii ilus nüüd enam pole. Korralisse kontrolli saates jäi mees ööks Paideia haiglasse. Täna võib-olla lastakse koju.
Mälukaotus, pilt tasku ja korralik peapõrutus koos haavaga. Get well soon "il profeta"
Õnneks ma pole seda rube venda kokkupõrkes süüdistanud kuna see oli üks õnnetu laks mõlemale mehele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar