Aega võttis aga asja sai! Aastal 2015 on lazio disainerid lõppude lõpuks aru saanud et nende vapilind on tuvi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Kas Bock2L näol on tegemist kapilazialega? Ma korra facebookis nägin neid särke, aga polnud aega teemasse lennata ja juba üks riommanista kiidab siin. Nõus, särgid on megalt kenad. Ja tegemist on legendaarse särgi stiili faceliftiga ning see on sulaehtne kotkas sa va juustupuuks. Mis mind ikka paneb imestama on, et Lotito on nii kõva vend, et saame ikka ilma sponsorita hakkama. Ja kõva suure tähega. Päris korralikud rahad jäävad saamata, aga presidendil pohhui. Kui CL saame siis hakkab kindlasti mõtlema, kui uksetaga järjekord.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustKas Bock2L näol on tegemist kapilazialega? Ma korra facebookis nägin neid särke, aga polnud aega teemasse lennata ja juba üks riommanista kiidab siin. Nõus, särgid on megalt kenad. Ja tegemist on legendaarse särgi stiili faceliftiga ning see on sulaehtne kotkas sa va juustupuuks. Mis mind ikka paneb imestama on, et Lotito on nii kõva vend, et saame ikka ilma sponsorita hakkama. Ja kõva suure tähega. Päris korralikud rahad jäävad saamata, aga presidendil pohhui. Kui CL saame siis hakkab kindlasti mõtlema, kui uksetaga järjekord.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Nii, kas tuleb midagi rohkemat ka või siis selline random Jasper grossi stiilis puuksu laskmine? Või tahad väita, et Lazio, kui ettevõte ja meie 2015/2016 roster on kuidagi näru? Parem looda, et konnamullikas teid jälle veene lõikama ei pane.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustNii, kas tuleb midagi rohkemat ka või siis selline random Jasper grossi stiilis puuksu laskmine? Või tahad väita, et Lazio, kui ettevõte ja meie 2015/2016 roster on kuidagi näru? Parem looda, et konnamullikas teid jälle veene lõikama ei pane.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Äkki seletad lahti oma pointi....boldi kasutamine on tõesti uuenduslik nähtus riomanistade 486 peal, aga lase siis tulla kuidas me naerualune klubi oleme? Ära lõõbi!!!!! Naerualune olete pigem teie....50+miljonit miinuses bilanss...0 karikat, tohutu hulk raisatud raha flop mängijatele....edu juust.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustÄkki seletad lahti oma pointi........edu juust.
"Reports are again linking Livepool striker Mario Balotelli to Lazio if the Biancocelesti qualify for the Champions League group stage."
Klounide trupp jääb ikka klounideks. Next level sh/t!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustjah. Manu, Valencia, Leverkusen, Shakhtar*, Ajax* tõenäoliselt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar