Algselt postitas Uuu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustHernanes langes peale kokkupõrget meelemärkuseta pikali ehk vaatepilt oli üsna rõve. Kui mees nädala-kahe pärast platsile lastakse oleks väga hea, kuid ma kahtlustaks peapõrutust ja pikemat puhkust.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustKoledamaks see väärakas ikka enam minna ei saanud ju?Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustNägin üks päev Petkovici Kolga-Jaani Maksimarketis,kaks külmunud talleggi broilerit oli korvis, käib ta tihti eestis?
Aga jah vb ta sealt poest need broilerid endale leidiski...ikkagi korralik liha mitte nagu läänes.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustSiiski pole head uudised Hernanese kohta...kui väljaku ääres pühkis ise verd ja soovis mängu tagasi joosta siis asi nii ilus nüüd enam pole. Korralisse kontrolli saates jäi mees ööks Paideia haiglasse. Täna võib-olla lastakse koju.
Mälukaotus, pilt tasku ja korralik peapõrutus koos haavaga. Get well soon "il profeta"
Õnneks ma pole seda rube venda kokkupõrkes süüdistanud kuna see oli üks õnnetu laks mõlemale mehele.
Hernanese vaatepilt oli ka minumeelest päris kole, eriti see teadvusetu kukkumine sisuliselt nägu eest otse vastu muru.
Mälukaotus?
Kas tegemist mingi lühiajalise mälukaotusega? Või on nüüd kõik jalgpallioskused jm oskused kadunud ja Laziot ja selles olevaid inimesi ei tunnista?
Või on tegemist osalise mälukaotusega, kus mees nt ei mäleta 24 h enne intsidenti toimunut, ehk siis ta ei tea tänaseni, et Lazio pääses Coppa finaali?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustHernanese vaatepilt oli ka minumeelest päris kole, eriti see teadvusetu kukkumine sisuliselt nägu eest otse vastu muru.
Mälukaotus?
Kas tegemist mingi lühiajalise mälukaotusega? Või on nüüd kõik jalgpallioskused jm oskused kadunud ja Laziot ja selles olevaid inimesi ei tunnista?
Või on tegemist osalise mälukaotusega, kus mees nt ei mäleta 24 h enne intsidenti toimunut, ehk siis ta ei tea tänaseni, et Lazio pääses Coppa finaali?
Eks see mälukaotus oli selline hetkeline....või meedia mull...igatahes midagi head pole, aga elame näeme....kuna Hernanes pidi eile Edersonile koju külla minema pole meil sinna keskele väga kedagi panna....Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Rõõm näha, et Petkovic on teil pead halliks ajanud ja neid nõmedusi trükkima/joonistama pannud...isegi 2-3 mega blackiga oma esimesel hooajal. Kindel, et mees viib Lazio edukalt hooaja lõpuni, aga kas Lotitol on raha, et meest Lazios hoida?
Candreval on halvad ajad, aga hea meel, et Konko on vingelt panema hakanud. Hernanes samuti eile tegi mõned ilusad tõmbed...oleks vaid Klose supervormis....kahjuks mitte.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustEks see mälukaotus oli selline hetkeline....või meedia mull...igatahes midagi head pole, aga elame näeme....kuna Hernanes pidi eile Edersonile koju külla minema pole meil sinna keskele väga kedagi panna....
Tore kuulda kui hetkeline, siiski ainukene mees Lazios, kellel mingisugunegi ründeaju on.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustRõõm näha, et Petkovic on teil pead halliks ajanud ja neid nõmedusi trükkima/joonistama pannud...isegi 2-3 mega blackiga oma esimesel hooajal. Kindel, et mees viib Lazio edukalt hooaja lõpuni, aga kas Lotitol on raha, et meest Lazios hoida?
Candreval on halvad ajad, aga hea meel, et Konko on vingelt panema hakanud. Hernanes samuti eile tegi mõned ilusad tõmbed...oleks vaid Klose supervormis....kahjuks mitte.
Mule isiklikult Petkovic meeldib, sümpaatne kuju ja ega Rejalgi viga polnud, kahtlemata on kõva saavutus mitte just parima materjaliga jõuda karikafinaali ja hoida ennast CL konkurentsis, samas hoitakse ka scudettost veel kulliküünistega kinni, kuid olgem ausad, et meeskonnas jääb kvaliteeti väheks, klose ainuüksi ründes toita ei suuda ja Kozak-Cockary on sellised , kes võib-olla korra kuus skoorivad.
Võrreldes Petkovici, kes sarnaselt Luis Enriquele tuli liigasse vahtralehega ja ma võrdlen teda üleshaibitud Zemaniga, siis ma ei saa ühtegi sitta sõna öelda.
Ja UUU eelmine küsimus/postitus ootab ka vastamist.(Või tee pressiesindajatele väike märkus, et nad oma tööd kiiremini teeks)sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustKas sa juba tegid visiidi ka Hernanese juurde haiglasse? VÕi mis kellase lennu peale istud ? Või saab ta ennem koju ? Kui võimalik siis saadaks endapoolt sinuga kaasa ühe külmutatud broileri, ehk turgutab ja teeb meele paremaks.
Tore kuulda kui hetkeline, siiski ainukene mees Lazios, kellel mingisugunegi ründeaju on.
Ning kahjuks ma Hernanesega väga heades sõprussuhetes samuti pole. Hetkel olen ma ikkagi Lazio juhtkonnas arvel ja mängijatest käin rohkem Candreva, Konko ja Stankeviciusega läbi...viimane neist siis nö Lazio suursaadik Eestis. Aga samas tabasid ETV fotograafid ära momendi, kui ma Mauri, Marchetti, Lotito ja Brocchiga õlli libistasime Edgari külmas Kalevi spordihallis aastalõpu turniiri vaadates.
Maurile väga meeldis Nimeta baaris hommikul kell 6 laua peal magada...ei viitsinud hotelli minnagi.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Ma vist unustasin kirja välja saata....aga pistke per*se kõik oma ostud....Lazio signed Felipe Anderson for 10 millions!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustVäga hull rebimine Tarel hetkel....võib välja kukkuda Lotito era kõige edukam mercato aga võib perse ka kukkuda nagu alati.
Mis purakas sealt tulemas on siis? Las ma pakun: Kana 2.0 , Stankeevitspuuks 2.0 , Makipizza noorem veli või on Manfrefucki lapsed juba suureks kasvanud ?
Uuu interi teemas on sul ka paar vastamata kõne,mine vaata.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar