Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rocheteau
    replied
    üks hea täiendus Dortmundist on saabunud

Leave a comment:

• olll
    replied
    tea kas hooajapiletite ostjaid on juurde ka tulnud ?
    esimesed 11 said igatahes tohutu "au" osaliseks

Lazio president Claudio Lotito and several players have gone home in person to thank the first buyers of season tickets. It seemed like the Biancocelesti are

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    OFFICIAL: Trabzonspor have signed Nigerian midfielder Ogenyi Onazi from Lazio for £4.25m.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Leitner, 2 milli

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Lazio sell just 11 season tickets on first day of sale ahead of Serie A campaign

http://www.espnfc.com/blog/the-toe-p...rie-a-campaign

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Lazio ple siimaani MITTE ÜHTEGI mängijat ostnud.....just confirming.....Pole siin pikka aega figureerinud kuna keegi tegi selle chati(tegelt mega hea idee) aga tahaks üle pika aja putsi saata sellised tegelased nagu Claudio Lotito ja Igli Tare.

SEMPRE FORZA LAZIO!!!! CRAGNOTTI ERA WILL RETURN!!!!

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Mustang Vaata postitust
    Tekib küsimus, miks ta Inglismaale ei lähe siis? Seal ju suured rahakotid kõigil, isegi sinu nimetatud Palace kulutab juba mingite puujalgade peale kena summa. Bielsa saaks seal huvitava meeskonna vorpida. Olid ju võimalused näiteks Southamptoni minna kes treeneri vahetuse tegi ja oli ka teisigi. Muidugi kuhugi Chelseasse või Man Citysse tal võimalust polnud. Tuleb ikka jääda realistiks.
    Ma arvan, et asi polnudki niivõrd selles, et ta soovitud mängijaid ei toodud, vaid pigem lihtsalt lubaduste murdmises. Seda, miks ta Inglismaale pole läinud, ma öelda ei oska. Huvi on sealt tuntud küll. Vähemalt meediast on nii kuulda olnud.

Leave a comment:

• Mustang
    replied
    Tekib küsimus, miks ta Inglismaale ei lähe siis? Seal ju suured rahakotid kõigil, isegi sinu nimetatud Palace kulutab juba mingite puujalgade peale kena summa. Bielsa saaks seal huvitava meeskonna vorpida. Olid ju võimalused näiteks Southamptoni minna kes treeneri vahetuse tegi ja oli ka teisigi. Muidugi kuhugi Chelseasse või Man Citysse tal võimalust polnud. Tuleb ikka jääda realistiks.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Mustang Vaata postitust
    Minu meelest see et tüüp on kahes kolmes mängijas nii kinni näitab ta tugevuse ära. Ta vist kutsuks Mandanda Argentina koondisesse ka kui saaks. Ma eeldan, et Marseille fännina sa just poleks super rõõmus olnud kui Mandanda oleks ära viidud või noh kes sind teab. Aga nii kinni ei saa olla mängijates. Lazios on piisavalt materjali juba praegu et midagi huvitavat teha.
    Ma oleks kordi kurvem olnud, kui Mandanda oleks Lazios Bielsa juhendamisel mänginud, kui hetkel olen, kui tean, et ta mingis Crystal Palace'is hakkab uuest hooajast mängima. Bielsa lahkus teisel hooajal OM-ist peale avamängu, kuna klubi president ei pidanud oma lubadustest kinni. Eeldan, et Lazios oli sama lugu.

Ta sisuliselt juba sarnast olukorda oma esimesel hooajal Marseille`s koges, et algselt lubati tal oma näo järgi meeskonda vormida, aga lõpuks nii ei läinud ja pidi läbi ajama olemasoleva materjaliga. Ju ei tahtnud enam sama Lazios läbi teha. Ta muidugi on ka üsna jäik ja kindlalt oma põhimõtetes kinni vanamees.

Leave a comment:

• Mustang
    replied
    Minu meelest see et tüüp on kahes kolmes mängijas nii kinni näitab ta tugevuse ära. Ta vist kutsuks Mandanda Argentina koondisesse ka kui saaks. Ma eeldan, et Marseille fännina sa just poleks super rõõmus olnud kui Mandanda oleks ära viidud või noh kes sind teab. Aga nii kinni ei saa olla mängijates. Lazios on piisavalt materjali juba praegu et midagi huvitavat teha.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Bielsa olevat lahkunud, kuna Lazio juhtkond ei olevat suutnud ühtegi tema nõutud mängijatest pre-seasoni alguseks klubisse tuua. Nimekirjas olevat olnud: Benjamin Mendy, Jeremy Morel, Nicolas N'Koulou, Steve Mandanda, Florian Thauvin/Enner Valencia ja Maricio Isla/Jean Beausejour ja Rodrigo Caio.

Thauvin, Mendy, Morel, N'Koulou ja Mandanda olid ta hoolealused Marseille's. Isla ja Beausejour Tšiili koondises. N'Koulou oli sealjuures suve algul veel vabaagent. Mandanda oli saadaval kopikate eest, kuna tal oli leping OM-iga järgmine suvi lõppemas. Thauvini oleks suure tõenäosusega laenule saanud, kuna Newcastle kukkus championshipi. Juve ilmselt pigem sooviks ka Islast vabaneda ning ka Beausejour mängib taas kodumaal ja ilmselt oleks ka kopikate eest saadaval. Ehk enamus antud listist olid tegelikult täiesti reaalsed targetid ja teades, kui armastatud Bielsa oma endiste hoolealuste seas on (Payet laulab nàiteks siiani, et tänu Bielsale on ta hetkel üheks hinnatuimaks mängujuhiks tõusnud), siis ilmsed oleksid enamus neist ka kinnisilmi tulnud. Et pisut veider, et Lazio juhtkond kedagi tuua ei suutnud.

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Noorem Inzaghi lükatakse pukki. Värskendage mälu (uuu, vendetta), ta sai ju päris ok hakkama meeskonna puldis eelmisel hooajal.

Ei tea midagi, väidetavalt ei taha ta mingi interim tüüp olla enam, kui juba siis täiskohaga treener. EHk siis huumor jätkub.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Noorem Inzaghi lükatakse pukki. Värskendage mälu (uuu, vendetta), ta sai ju päris ok hakkama meeskonna puldis eelmisel hooajal.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    nu ta sai õnneks aru, mis seisus tuvid on

Leave a comment:

• Redman
    replied
    2 päeva siis mees oligi pukis. See peab mingi uus rekord olema.

Leave a comment:

Working...
X