Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Transferid Itaalias

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale 'Transferid Itaalias'

Jah, see jälle paneb mõtlema, et jalgpall ja kogu see äri on väga imelik. Tegelt Demetrio Albertini on olnud ju Milani kooseisus täiesti legend ja kuida äkki selline otsus, et peale 14 aastat laenata ta välja. Nagu ma olen aru saand, ei tahtnud keegi, et ta lahkuks ja enne minemist jättis ta kõigiga hüvasti, kaasaarvatud manageride ja treeneritega. Miks siis ikka minna? Arvatakse et at pole piisavalt hea? Mõtetus!

Kommentaar

Replying to Topic \'Transferid Itaalias\'

Itaalia Serie A klubi Perugia külmutas oma ründaja Ahn Jung-hwani palga, kuna korealane ei ilmunud õigeaegselt meeskonna treeningulaagrisse. Vahetult pärast seda, kui Ahn\'i löödud värav Itaalia MM-il konkurentsist kõrvaldas, teatas Perugia, et loobub korealase teenetest, kuid mõni aeg hiljem muudeti oma seisukohta ja pakuti talle lepingut veel kolmeks hooajaks.

Kui Ahn kohale ei ilmu ja arstlikku läbivaatust ei läbi, ei teeni ta ainsatki eurot või dollarit, seisab klubi avalduses. Perugia teatel on Ahn saatnud klubisse kolm faksi sooviga Itaalia meeskonnast lahkuda. Pusan I.consi pallur Ahn on kaks viimast hooaega mänginud Perugias laenulepingu alusel.
      Fc Uuemõisa

Kommentaar

Usun(tegelikult ei usu), et Itaalias on selline seadus, millega see ****** ****** ****** ****** *** pilukas võidakse oksa tõmmata.
        Ei noh tegelikult ei tunne venda ja esimene lause naljaga pooleks öeldud/kirjutatud, aga siiski, Itaalia oleks väärinud edasipääsu.
        Algselt postitas tank
        Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

IRW, njah hästi öeldud! See pede tegi haiget krt.

Kommentaar

Kahju küll aga nüüd jäävad kõik itaalia transferid euroopa piiresse!!
            Fc Uuemõisa

Kommentaar

huvitav kevade lõpus oli kuulda Massimo Maccarone siirdumisest Juvesse või AS Romasse aga ta läks hoopis Borosse

Kommentaar

see aasta on üldse väga imelikke transf. toimunud aga jah eks aega veel on ja suuremad uudised on loodetavasti veel ees...

Kommentaar

jajah Lucio kes pidi kindlalt sel suvel klubi vahetama ja kindlalt itaalia suur klubisse maanduma.aga pole midagi toimunud.
                  aga viimastel andmetel on Demetrio Albertini maandumas halvemal juhul mõnesse Serie-B meeskonda

Kommentaar

Originally posted by EricCantona

jajah Lucio kes pidi kindlalt sel suvel klubi vahetama ja kindlalt itaalia suur klubisse maanduma.aga pole midagi toimunud.
                    aga viimastel andmetel on Demetrio Albertini maandumas halvemal juhul mõnesse Serie-B meeskonda
                    Kas ta mitte juba laenulepingu alusel Atleticos ei palli? Uutest arengutest pole nagu miskit kuulda olnud.
                    PS. Cantona, sa võiksid oma signatuuri kriitilise pilguga üle vaadata
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

mis mu signatuuril viga on ???

Kommentaar

Originally posted by EricCantona

mis mu signatuuril viga on ???
                        Einoh, ausalt mees, su probleem on ikka tunduvalt sügavam kui ma alguses arvatagi oskasin.
                        Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Nuno Gomez Benficasse !!!???

Kommentaar

Cannavaro Interisse!!

Itaalia spordilehe La Gazzetta dello Sporti andmetel on 29aastase Itaalia
                            rahvuskoondise kaitsja üleminekusumma 23 miljonit eurot.

Seitse hooaega Parmas mänginud Cannavaro sõnul on ta väga õnnelik, et ta saab mängida Interi taolises suurklubis. \"Klubi investeeris minusse väga palju ning seetõttu on neil ka õigus sihte kõrgele seada,\" ütles Cannavaro.

Cannavaro vastu tundis huvi ka Itaalia meister Torino Juventus ning AC Milan, kuid parima pakkumise esitas Parmale just Inter. \"Juventus oli minu vastu väga huvitatud, kuid ma olen õnnelik, et lõpuks Interisse tulin,\" sõnas itaallane.
                            Fc Uuemõisa

Kommentaar

Niih

Nesta müüdi £21 miljoni eest AC Milani. Allkirjastas ta seal 5-e aastase lepingu
                              Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                              http://www.isepankur.ee
                              info@isepankur.ee

Kommentaar

lazio sai kõva pappi !!!

Kommentaar

Working...
                                X