Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balotelli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• F.Totti
    replied
    Balotelli ise võib Roma fänne, kohtunikke ja Roma mängijaid provotseerida kuid kui seda teevad Roma fännid Balo ja teiste kulul, siis on kohe häda lahti.

Natuke arusaamatu:

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    shit is about to get feminine.
    see oleks sama hea kui mu naised hakkaks boikoteerima hip hoppi mida kuulan seksimise ajal, sest iga teine sõna on b/tch.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    shit is about to get real - http://edition.cnn.com/2013/05/15/sp...iref=allsearch

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    krt ei saa aru mis seal nüüd nii valesti öeldi või hüüti ? Vaadake kuidas see null-IQ-ga mustanahaline seal platsil käitus. Sukeldus ja väänles ja kui kohtunik ei näinud siis jõhrkutses lambist, ja peaks ennast üldse õnnelikuks pidama et punast kaarti juba teise poolaja alguses kätte ei saanud. Fännidel oli täielik õigus selle ebasümpaatse värdja suunas hüüda mida iganes nad tahtsid ,kuna see tolgus kätius ka nii nagu ise heaks arvas. Arvan et see Totti küünarnukk oli ka kogemata valele härrale suunatud, arvatavasti eeldas et Palotelli on seljataga ja proovis uue laksu kümpi väänata, aga sai hoopis sellout-Mexes selle laksu kirja, vahet pole, üks sitt kõik , mina olen rahul.

Leave a comment:

• count
    replied
    krt ei saa aru mis seal nüüd nii valesti öeldi või hüüti ? Vaadake kuidas see null-IQ-ga mustanahaline seal platsil käitus. Sukeldus ja väänles ja kui kohtunik ei näinud siis jõhrkutses lambist, ja peaks ennast üldse õnnelikuks pidama et punast kaarti juba teise poolaja alguses kätte ei saanud. Fännidel oli täielik õigus selle ebasümpaatse värdja suunas hüüda mida iganes nad tahtsid ,kuna see tolgus kätius ka nii nagu ise heaks arvas. Arvan et see Totti küünarnukk oli ka kogemata valele härrale suunatud, arvatavasti eeldas et Palotelli on seljataga ja proovis uue laksu kümpi väänata, aga sai hoopis sellout-Mexes selle laksu kirja, vahet pole, üks sitt kõik , mina olen rahul.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    +
    madala intelligentse julgeolekuga Roma pooldajad

Leave a comment:

• Tamzu
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Balotelli ei maga. Uus silmarõõm.

Naiste koha pealt on vennal kõva maitse!! Päris hea ikka!

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Pole paha@Balotelli uus piff!

-------------------------------------------------------------------
    Andsin Jasperile tellimuse kahe gifi jaoks, aga ta ei viitsinud.

a) Maailmameister Perrotta võtab EM hõbedalt (Balo) palli ära nagu lapselt kommi
    b) Balo lööb pallist mööda nagu Kiluvinks Roma vastu tegi.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Balotelli ei maga. Uus silmarõõm.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    väravad ka gifidena nagu kombeks on

selle kompilatsiooni teemaga on võimatu eksida

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Jesus Barwuah Allah!!!11111!!!!!!one!!!1ükteist

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Balotelli kaadris viimasena - http://www.video.mediaset.it/video/i...atori-con.html

Leave a comment:

• Jasper
    replied

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Pole mõtet seda Shawaawy piixu kaugelt otsima minna, usun, et üsna selge ja kaalukas põhjus on siin:

Kui gladiaatori poisid ühe jalutuskäiguga ühe seitsmest maailmaimest minema pühivad, siis see paneb mõtlema, et liiga vara ei tasu vaaraod mängida.

Leave a comment:

• Jasper
    replied

Leave a comment:

Working...
X