Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Kuna postitus on aus ja huvitav, siis äkki loeb mõni tegelane, kes Itaalia jalgpalliga kodus pole. Seetõttu pean vajalikuks välja tuua, et Cuadrado on sisuliselt winger mitte vanakooli britannia puujalgne mühakas äärekaitsja kes oskab palli puhtaks peksta ja vastast nügida. Eikal oli tal ilmselt vaja sinna platsile mahutada. Violas on ta 3-5-2 puhul äärmine poolkaitsja ja pärast Gomezi vigastust 4-3-3 süsteemi ääreründaja.
    Noh. Pigem on probleem selles, et liigas pole olnud tootvaid paremkaitsjaid ja kuna Cuadrado mingi kolmandik mänge vms wingbackina on mänginud, siis kuidagi sobitasin kolumblase sinna.

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Lisaks:
    Strootmaniga ühte auku on kütnud ka De Rossi ja Marco Parolo või kasvõi Pogba. Ründes võiks vabalt olla ka näiteks Palacio kes üksi Interi rünnakut veab. Kaitses tasub mainida veel Campagnarot ja Castan on ka Benatia kõrval nagu jalgpallur välja näinud.

Veel väärivad mainimist:
    Cassano, Borja Valero, Diamanti, Toni.
    Jup, umbes sarnased nimed (+ Tevez + Gervinho + Silva + Callejon + Perin - Parolo - Cassano) olid veel kaalumisel.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
      Senise hooaja sümboolne koosseis:
      ________________Buffon
      Cuadrado__Barzagli_____Benatia_______Chiellini
      _____Alvarez_____Vidal______Strootman
      _______Cerci_____Rossi______Totti
      Lugesin seda päris head kokuvõtet ja mõttes läksin juba eikat kiitustega premeerima väga hea posti eest ja siis loen sümboolsest kooseisust välja Chiellini. Miks sa seda mulle teed??? This is bullsh/t
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Mida Ricky Alvarez seal tabelis teeb ?
        Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
          Kusjuures mõttekoht jah, DDR paremini ei sobiks sinna? Või hr Seire A(ilma igasuguse irooniata) ei taha rohke Roma mehi panna sinna?
          So self aware so full of shit

Kommentaar

Buffonil poolhooaja esimene pool veidi rabe ei olnud selle edetabeli jaoks? de Sanctis on üsna ühtlast joont siiski kõigis mängudes hoidnud.
            Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Liiga staar.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Alvarezi hooaja algus oli ju igati super? Ei? Üldiselt ma mõtlesin, et viisakas oleks igast tiputiimist kedagi sisse visata, et üdini Roma-Juve ei tuleks (ja ega Interist olekski vaid valida Palaciose või Alvarezi vahel), aga nüüd ma vaatan tagantjärgi, et Napolist ei mahtunud ikka kedagi sisse (ja isegi kui tahaks kedagi sisse vägistada, siis pm pole see vist võimalik). Etjah, eks see kõik maitseasi vms sellist ole.

Kommentaar

Alvarez on väga aus valik.

Kommentaar

Kus on Lazio mängijad? Petkovitt ju ise ütles, et mängime alati paremini, kui vastased, aga lihtsalt õnne pole.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.
                    2.Money talks bullshit(totti) walks.
                    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Kuidas on läinud Serie A itaallastel senisel hooajal? Statistika on selline:

Top 10 - itaallastest väravalööjad (ilma penaltiteta)

1. Rossi – 9
                      2. Immobile – 8
                      3. Toni – 7
                      4. Cassano, Parolo – 6
                      6. Cerci, Gilardino, Balotelli, Zaza – 5
                      10. Conti, Florenzi, Gabbiadini, Sau – 4

Top 10 - itaallaste väravasöödud

1. Cerci – 7
                      2. Cigarini, Totti – 6
                      4. Toni – 5
                      5. Balotelli, Bonucci, Candreva, Cassani, Cassano, Marrone, Pozzi, Rossi, Schiattarella, Insigne, Montolivo, Greco – 3

Top 10 - itaallaste score table (jällegi, ilma penaltiteda)

1. Rossi, Cerci, Toni – 12
                      4. Immobile – 10
                      5. Cassano, Totti – 9
                      7. Parolo, Balotelli – 8
                      9. Cigarini – 7
                      10. Florenzi - 6

Põhineb whoscored lehekülje statistikal ja unetusel.

Kommentaar

Yo-ho-ho! It's not Santa coming but Serie A knocking on the door, finally!
                        Taste the Matchday 18 preview off to Õhtuleht.
                        Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
                        Premium Liiga Clubs News
                        Facebook
                        Twitter

Kommentaar

Sattusin ka eika kokkuvõtet lugema lõpuks ja Alvarez on tõesti uskumatult hea olnud ja igati väärt seda kohta. Kui keegi hakkab üldse vastupidist väitma, siis mul tekib automaatselt küsimus, et kas ta Interi mänge üldse näinud on. Rotisaba on ees super olnud, aga Alvarez keskel isegi parem. Mõtlesin muidugi alati, et poisil mingit talenti on ja varem oli ta alati üks parimaid mehi väljakul, kui ta topiti olukorda, kus Inter vastased oma karistusalla oli surunud, aga et ta algkoosseisus niivõrd suure rolli edukalt enda kanda võtta suudab oli paras üllatus.

Temast ja Palaciost on kahju, et nad üldjoontes niivõrd parim enne ületanud, keskpäraste või napilt üle keskmise mängijate poolt ümbritsetud on.
                          sigpic

Kommentaar

Lisage uus sackitud treener....Asi ametlik....härra PetkoVITTs on nüüd vallandatud. Edoardo Reja ametlikult asemele pandud ja Interi vastu võitlemas.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.
                            2.Money talks bullshit(totti) walks.
                            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Plääd. See kohe-kohe lõppev Chievo Verona vs Cagliari oli ilmselgelt kõige igavam mäng, mida ma vaadanud olen alates sellest ajast kui ma jalkat vaatama hakkasin. Väravavahid olid vist ainult selleks platsil, et ..... ei, neil ei olnudki põhjust seal olla, sest ka penalti suudeti kaarega üle värava lüüa. Kohutav pask, kohutav.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                                Plääd. See kohe-kohe lõppev Chievo Verona vs Cagliari oli ilmselgelt kõige igavam mäng, mida ma vaadanud olen alates sellest ajast kui ma jalkat vaatama hakkasin. Väravavahid olid vist ainult selleks platsil, et ..... ei, neil ei olnudki põhjust seal olla, sest ka penalti suudeti kaarega üle värava lüüa. Kohutav pask, kohutav.
                                Vaatasin ka. Esimese pooltunni järel jäin õnneks magama.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X