320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2016/2017

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Higuain-Dybala duo oma 9 väravaga ei kõlba tabelisse?
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

    Kommentaar


      #92
      Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      Higuain-Dybala duo oma 9 väravaga ei kõlba tabelisse?
      The six best attacking tridents

      Aga oleks Gabbiadini asemel Milik, siis Napoli oleks ühel pulgal Milaniga.

      Kommentaar


        #93
        Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        MAguain-Dibla duo oma 9 väravaga ei kõlba tabelisse?
        ei kõlba
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

        Kommentaar


          #94
          Verdi jälle paugutab
          jokers to the right
          clowns to the left of me

          Kommentaar


            #95
            Kuna nüüd pikem paus liigamängudes ja 1/3 hooajast seljataga, siis võib vaadata otsa ka senistele enim tooni andnud mängijatele ehk siit tuleb hooaja esimese kolmandiku sümboolne koosseis.

            Väravavaht.
            Vaadates otsa hooaja esimese kolmandiku numbritele ja statistikale, siis on kolm reaaalset kandidaati esikinda positsioonile. Milani Donnarumma, Roma Szczesny ja Empoli Skorupski on esikaheksas tõrjete osas (kõik kolm 40+) ning esiviies puhtana hoitud väravate osas (Donnarumma ja Skorupski 5, Roma kollkiiper 4). Kuid eelistuse peaks andma Skorupski, kellel on kerge eelis nii statistiliselt ja on lisaks on kirja saanud senise hooaja kõige eepilisema esituse väravajoonel, kui suutis maruliselt rünnanud Roma paraadtõrjetega nullil hoida.

            Paremkaitse.
            Antud positsiooniga on keeruline, sest on päris palju poolkandidaate. Niiöelda loogilised optsioonid ehk Juventuse Dani Alves või Roma Bruno Peres pole (veel) korralikult platse omama hakanud. Florenzi oli äge, aga läks katki. Torino Zappacosta on mänginud end koondisesse ja De Silvestri on liiga parim sööduandja, aga mõlemad on senised mängud jaganud pooleks. Widmer, Abate, Hysaj ja Lirola on olnud omade hetkedega, aga samas ei midagi erilist. Hirmsasti tahaks parimaks valida Torino kombomängija De Zappacostri, aga kui peaks valima ühe konkreetse mängija, siis hetkeseisuga võiks ükskõik kelle nime eelmainitutest siia panna. Aga jätame näiteks Bruno Perese (jep, tean, et ta pooled mängud hoopis teisel äärel teinud).

            Keskkaitse.
            Kuna mängitud on vähe, siis ühe nimega on üllatavalt lihtne. Atalanta Masiello on tipptasemel pidava kaitseliini põhivend, kes on lisaks skoorinud nii napis võidumängus Torino kui ka Interi vastu. Vaevalt vanameister sarnast hoogu hoiab, aga hetkel väärib kindlasti äramainimist. Teise nimega on juba väga keeruline. Manolas on Manolas, aga täiskaoses kaitseliinis pole ta liiga silmapaistev olnud. Sarnane keiss Mirandaga, kes ise olnud okei, aga tiim tema ümber päris kohutav. Koulibaly on Koulibaly ehk lammutav koll, aga samas on teinud platsil jaburdusi. Izzo on mänginud end Genoas napilt koondisesse, Astori Fiorentinas on mänginud end üsna kindlalt koondisesse, De Vrij`d on tore näha platsil tagasi ja Romagnoli näib ka olevat teinud pisikese sammu tasemes edasi. Liiga pidavaim kaitseliin on olnud Juventusel, aga seal on mure, et pea igale mängule minnakse erinevas rivistuses ja mõneti keeruline on kedagi konkreetselt välja tuua. Kuid kui valima peaks, siis Bonucci, olenemata oma mõneti minetatud pikkade söötude oskusest, on siiski järjepidevalt olnud maailmaklass ja on siiski olnud nõksa parem kui keegi eelmainitutest.

            Vasakkaitse.
            Olgem ausad, Itaalia jalgpalli hetkeseis pole just ideaalne. Kui peaks küsima, et kas SerieAs mängib hetkel mõne positsiooni maailma parim mängija, siis väga palju optsioone pole. Üheks variandiks on väravavaht Buffon, kuid hooaja alguse põhjal see väide päris paslik pole. Mingil määral võiks variandiks olla ka Bonucci, kuid temastki on vast paremaid keskkaitsjaid. Kuid kui hakata mõtlema vasakkaitsjatele, siis on väga raske näha, kes oleks hetkel jalgpallis parem vasakkaitsja kui seda on Alex Sandro. Ei Marcelol, Albal, Alabal ega ühelgi Premmimängijal vaevalt on ette näidata nii väsimatut töövõimu kui ka eksimatut mängu kaitsesuunal kui ka stabiilset abi ründemängu kui 25-aastasel Brasiilia koondislane seda seni näidanud on. Et siin vast ei hakkaksi teisi nimesid välja tooma.

            Poolkaitse.
            Senisel hooajal pole veel ükski poolkaitsja platse ründe- või kaitsesuunal omanud ja ei saa rääkida ühestki mehest, kes vääriks hetkel kindlasti äramainimist. Pigem on kümmekond päris head meest, kelle vahel võiks valida. Äramainimist vääriks vast Bonaventura, kes on üllatavalt heas hoos Milani üks väheseid stabiilselt head taset näidanud mängijaid, kes väga harva teeb plahvatuslikke mänge, aga samas teeb alati oma ära. Nagu veidi ründavama suunitlusega Marchisio, mis tegelikult on ju kompliment. Napoli mängudes on üsna silmapaistev olnud Hamsik- olukorras kus Allan ja Jorginho on eelmise aastaga võrreldes astunud sammu tagasi ja meeskonnal enam päris õiget tipuründajat justkui polegi on Hamsik ühe vähese mehena oma ära teinud.

            Viimase nimega on juba keerulisem. Pjanic on igas mängus oma paar ilusat söötu ära lükanud, aga on pahatihti siiski täiesti peidus. Nainggolan on ka väsimatu tööloom nagu ikka, aga temagi päris eelmise aasta tasemel veel pole olnud. Ka Banega mulle personaalselt meeldib, aga meeskonna üldine pasasuse taustal ta vast piisavalt äge pole. Nii võiks pigem esile tõsta paugutanud poolkaitsjaid. Liiga üht seksikamat jalgpalli näitavad Torino noored poolkaistjad Baselli ja Benassi on mõlemad löönud juba 4 väravat ning saanud kirja ka sööte, kuid teisalt on Torino väga lahtises mängus mõneti kergem särada. Nii tundub noore hooaja alguses paugutanud Kessie 4 väravat ja järgnenud mängudes lihsalt füüsiline bossamine mõneti ägedam. Arvestades, et noor elevandiluulane on nüüd pikalt kuival olnud, siis vaevalt ta hooaja lõpuni põhivendade seas on, aga hooaja alguse üks staare on ta siiski olnud.

            Rünnak.
            Kahe nimega on lihtne. Roma rünnak on liiga seksikaim ning meeskonna mäng oleneb päris robustselt Dzeko-Salahi sooritustest. Bosnialane on olnud liiga ohtlikuim(aid) mehi kastis ning Egiptlane liiga ohtlikuim(aid) mehi olukorras, kui saab vabalt joosta. Mõlemal mehel kirjas 12 värav+söötu. Sealjuures on Roma saldo mängudes kus Dzeko skoorib 8 mängu/ 8 võitu ja mängudes, kus mees jääb kuivale 1 võit/ 5 viiki/ 3 kaotust (see võitki tuli alles viimases voorus). On raske alahinnata kummagi mehe mängu ja väravate tähtsust Romale.

            Kolmandale kohale ründeliinis on kolm kandidaati: ennast taasleidnud Immobile, komeedina staariks tõusnud Belotti ja staabilselt liiga tippründajate hulgas olev Icardi. Immobile jätaks vast kohe kõrvale, aga Icardi ja Belotti puhul üsna vägevad statistilised mõõtmed, mis mõlema kandidatuuri toetavad. Viimase puhul on väga raske vaadata mööda faktist, et Torino on olnud ilma Belottita üsna kusine. Mängudes kus itaallane on alustanud tipus on meeskond löönud keskmisel 3 väravat per mäng, ja ülejäänud kolmes mängus lõid pullid kokku ühe värava (okei, siis oli ka teisi puudujaid). Icardi statistika on veel vägevam. Inter on hetkel löönud väga keskpärased 16 väravat, aga nendest tervelt 10 on löönud meeskonna kapten ja lisaks on teinud ta kahele eeltöö. Sisuliselt on Inter ilma Icardita olnud ründes ümmargune null. Isegi võttes arvesse Icardi, kui terve liiga kõige suurema tropi koefitsenti, peab vist raske südamega teda eelistama.

            Peatreener
            Siin pole väga muud võimalust kui esile tõsta Gasperinit. Atalanta hooaja algus oli üsna kohutav, kuid viimases 7 vooru niiöelda vormitabelis ollakse liiga parim meeskond. Seitsmes mängust on korjatud 19 punkti väravatevahega 13-2, sellal kui vastasteks on olnud teisteseas Napoli, Fiorentina, Sassuolo ja Inter. Tänu keskpärasele hooaja algusele jagatakse tabelis küll “vaid” neljandat kohta, kuid seegi on kümmekond kohta kõrgemal kui hooaja alguses neid ennustati. Lisaks kõigele on Gasperini 3-4-3 taktika üks erakordselt seksikas lähenemine jalgpallile.

            1/3 hooaja sümboolne koosseis tl;dr stiilis
            ______________________Skoprupski
            Peres_________Masiello____________Bonucci_____Alex Sandro
            _______Hamsik__________Kessie_____Bonaventura
            _______Salah____________Dzeko_______Icardi


            peatreener: Gasperini

            Kommentaar


              #96
              päris hea. vooru parim?
              jokers to the right
              clowns to the left of me

              Kommentaar


                #97

                Kommentaar


                  #98
                  Selle võib ka vist siia postitada
                  23.12 mängitakse Dohas Itaalia Supercoppa finaal.
                  Hea uudis on see, et staadion on välja müüdud
                   
                  Capacity 12,946

                  Kommentaar


                    #99
                    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                    Selle võib ka vist siia postitada
                    23.12 mängitakse Dohas Itaalia Supercoppa finaal.

                     
                    Capacity 12,946
                    22. detsembril on ju liigavoor või saan millestki valesti aru?
                    Instagram

                    Twitter

                    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                    telekavaataja.blogabet.com

                    Kommentaar


                      No ilmselt Juve ja MIlani mängud lükatakse uude aastasse. A noh, Liigal pohui. Vähemalt mulle pole silma jäänud, et kuhu need mängud lükatakse, sest noh, keda need pealtvaatajad liigas ikka kotivad, kes piinliku täpsusega ei viitsi kuupäevadel näpuga järge ajada.

                      Kommentaar


                        Atalanta - Udinese mäng oli küll ehe näide sellest, et kui ise ei löö, lüüakse sulle.
                        Instagram

                        Twitter

                        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                        telekavaataja.blogabet.com

                        Kommentaar


                          Mitte trollimise pärast aga kas asi on tõesti nii nukker, et MLS keskmine publikuarv on suurem kui Serie-A? Tundub natuke uskumatuna see lugu. Millest nii madal publikuarv tingitud on?

                          Liebe Nutzer, leider ist die von Ihnen gewünschte Seite nicht verfügbar. Dies kann mehrere Ursachen haben.

                          http://www.last.fm/user/kurat_

                          Kommentaar


                            Kehvad staadionid ja kallid piletid.

                            Kommentaar


                              Plus itaalia majanduse üldine sitt seis juba aastaid ning püsivalt kõrge tööpuudus eriti noorte seas. Kõik see on viinud ka juba aastaid tagasi selleni, et Serie A pole enam see koht kus staare tehakse või ostetakse, vaid koht mis on vanadekodu või taimelava - ehk pole Ronaldot, keda platsile vaatama minna.

                              Kommentaar


                                lisa sinna ka SKY TV , sest paljud ei viitsigi end kohale ajada, mugavam kodust vaadata.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X