Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustJuhuslikult ainsa mehe käest, kes seda otseselt teada võib.
Tegelikult mõtlesin ma oma eelmise postiga, et võiksid selle ikka Interi teemasse postitada ja Taneliga sõdima hakata. Mulle on sel hooajal vaja mingit meelelahutust, sest Milan isegi ei oska imeda vaid on lausmannetu.
Kommentaar
-
Ma arvan, et kõik sõjad on juba sõditud ja ma ei viitsikski sama jama jälle uuesti läbi võtta.
Ma olen lihtsalt kogu aeg olnud seisukohal, et Juve mõisteti süüdi juba enne kohust, kui sajad artiklid, mis põhinesid puhtalt telefonilindistustel, maalisid mingeid maagilisi pilte Moggi kurjuse teljest ja millest iganes veel. "Nüüd" tuleb välja, et samasuguseid kõnesid tegid ka kõigi teiste klubide asjapulgad. Bergamo on algusest peale seda rääkinud, kuid nüüd lõpuks ometi ka konkreetsemalt.
Vaevalt see nüüd midagi muudab, sest pärast miinuspunktide vähendamist on klubid vaikimisi karistustega leppinud ega tõsta enam kisa, aga Inter võib selle Scudetto omale küll perse pista.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustVaevalt see nüüd midagi muudab, sest pärast miinuspunktide vähendamist on klubid vaikimisi karistustega leppinud ega tõsta enam kisa, aga Inter võib selle Scudetto omale küll perse pista.
Aga jah...ka mina olen lubanud vist isegi mitu korda selle teema jätta.
Kommentaar
-
Juve langes serie-besse kuid naudib esikohta ka meeletute vigastuste küüsis olles, kuid "maffiaga mitte seotud" Berluskoni....hoidis ikka Milani seire-As kuid tundub et tulutult......valus needus on milanil peal Hea et Cagliari tappa ei andnud samas naaber Inter paneb täiseduga....kuid ei imestaks kui inter ka calciopoli hooaja lõpuks välja toob. Oleks suht tore näha kes siis truuks jääb InterileDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Normaalne, lisaks sellele, et Juvel on peaaegu terve koosseisu jagu mängijaid vigastustega eemal, sai Nedved 5 mängulise mängukeelu. Õnneks Serie B`s saavad Juventuse varumehed ka enam-vähem hakkama. Ja täna Sportnetti lugedes jäi silma selline uudis, et Milan on valmis maksma Buffoni eest 17 miljonit naela- ei tea, kust nad neid uudiseid võtavad
Kommentaar
-
Usun et Buffon tuleb Serie-Asse võidunäljas Juventusega, kui pärasoolde kukkunud Milani, kus keskmine vanus on 45 +needusDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Britu Vaata postitustMis nali Nedvediga on nüüd?
Näha saab olukorda siit
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Midagi rõõmustavat aga kah. Laupäevaseks mänguks Verona vastu on valmis taas mängu sekkuma Del Piero, Zalayeta ning Piccolo. Treze ja Zanetti veel valmis pole ning nemad liituvad meeskonna treeningutega uuest nädalast.
Marchionni ja Tudoriga läheb veidi kauem, nii paar nädalat.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTohoh, Klose juba poole jalaga vanas daamis
Kommentaar
-
The unfortunate victims of this tragic accident were 17-year-olds Alessio Ferramosca and goalkeeper Riccardo Neri.
The teenagers drowned in a lake at the Vinovo training centre in Turin late this afternoon, apparently when trying to recover some footballs that had fallen into the water.
Mõistagi mäng on edasi lükatud ja mõtted kaugel jalgpallist....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar