Tegelt oleks Juventusel tagumine aeg hakkata oma võitude taha ka vähe esitust panema. Praegu on kergetest mängudes läbi saadud, aga vaatamata 2. positsioonile pole mäng väga veenev. Ma ei kujuta ette, mida kahe nädala pärast Interi vastu tehakse. Värav oli iseenesest hea.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Kusjuures ma ka ei kujuta. Keskväli on olematu, hakkama saadakse põhiliselt ründajate geniaalsuse toel. No ja kui Interi vastu Nedved ka eemale peaks jääma, oleks seis üsna nukker. Noh, kuidagi venitatakse Interi vastu see 1-0 võit ikka ära, Legro lööb esimesel minutil Zlatanil ninaluu pooleks, et asi kindlam oleks. Tegelikult mis siin ikka nii kaugele tulevikku vaadata, kõigepealt peab taaskordse puise esitusega Napoli seljatama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustEks nii juhtub kui kohtuvad kaks endist Moggi klubi.
Aga muidu oli suht imelik mäng. Rünne oli üsna hambutu. Samas vastaspoolel Gargano jooksis lihtsalt 4 kaitsjast mööda, päris hea kaitsetöö ikka. Aga jah, penaltid olid ikka väga mööda antud. Esimesel puhul mängis kaitsja selgelt palli ja teise puhul tegi lihsalt Zalayeta superhüppe üle väravavahi. Ja see on ammu teada, et Buffon on üsna sitt penaltide tõrjuja. Vaadates eelnevaid Juve esitusi, siis tagasilöök pidu tulema niikuinii varem või hiljem.
Kommentaar
-
Hahaa, sama hästi võiks ma öelda, et Taavi Rähn on hea mängija, sest ükskord tegi ta täpse söödu.
Algselt postitas hofnar Vaata postitustMillal ta üldse õigele poole hüppas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Elina Vaata postitustTuleb kohe meelde, kuidas ta Realiga mängus Zidane'i penalti ära võttis.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustFigo penalti
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKarjääri lõpus sõprusmängus Hiina vastu ju küttis üle. Tõe huvides olgu muidugi öeldud, et tugijalg libises alt ära a la Beckham.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar