Ma arvan, et pigem antud 1,2 liitrise elaja mootoris peituvad hobujõud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Fiat 500 on legendi teine tulemine (v.t. VW uus põrnikas või MINI). Seoses Fiati raskustega võib 500 osutuda Fiatle päästerõngaks. Isiklikult arvan, et Fiat 500 lööb läbi ja tegemist on disainil väga läbi mõeldud tootega. Fiati ootused on põhjendatud, kui vaadata MINI edu. 6 aastaga müüa 1 000 000 keskmiselt 300 000 krooni maksvat väikeautot on päris korralik tulemus.
Hm, tekst on nagu mingi a'la mul-bemmil-uued-kummid foorumis. Loodan, et Tanel postitust see tõttu ära ei korista. ;-)
Kommentaar
-
Algselt postitas vostrjakov Vaata postitustHm, tekst on nagu mingi a'la mul-bemmil-uued-kummid foorumis. Loodan, et Tanel postitust see tõttu ära ei korista. ;-)
Aga üldiselt tänu õnnejumalale, kellele vanemad panid nimeks Gianluca Rocchi, suutsime kuidagi teenida 1-1 viigi. Hea uudis on see, et Interi kasuks olevat samamoodi valesti vilistatud ja seetõttu ei saa Tanel parastama ja vinguma tulla. Ja Tiagost võiks kiiremas korras lahti saada ja Sissoko või Van Der Vaart`i või ükskõik millise keskpooliku, kes mängijat meenutab, asemele tuua.
Kommentaar
-
Algselt postitas SMarkus Vaata postitustKalev spordi kommentaatorid olid "viimasepeal".
Väga huvitavaid seoseid jalgpallist sai kuulata, ära mainida tuleks ka sünnipäevaluuletus kolleegile.
Edit: Ühes asjas ma olin nendega päri, Boumsong on ikka väga sitt.
Kommentaar
-
Capellol on väidetavasti maksudega mingid jamad, kohe näha, et endine Juventuse mees
Üldiselt Chiellini on kuuks ajaks väljas ja Juve peab hakkama saama kaitsepaariga Grygera-Legrottagile. Mitte just kõige hirmuäratavam kaitsepaar, aga eks saadakse hakkama. Ja kõigi Juve fännide hirm Boumsong (hirm siis selles osas, et äkki ta saab platsile) on teel Besiktasi. Eks peab lootma, et Türgis mängu Empoli vastu ei näidatud ja mees ka endale võetakse. Samas selles valguses tundub Cristico laenule saatmine liiga ennatlik otsus, sest pingilt pole kedagi võtta ja Andrade tervenemiseni on üsna palju aega. Ja Olivera, kelle teiseks koduks võis juba vaikselt pidada vahetusmeeste pinki, seab oma sammud kodumaa poole, et hooaja lõpuni Penarolis pallida.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustOma talvevaheaja veedavad Juve mängijad Maltal, kus sõpusmängu kohtutakse jalgpalli suurklubi Valletta FC`ga. Ja samas esitleb seal Fiat oma uut autot, mis kannab nime (või siis numbrit) 500 :
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar