Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Amauri ost nüüd Juventuse poolt mingit ambitsioonikust küll ei näita minu arust. Aga eks ma võin alati ka eksida, võib-olla tõuseb mees järgmise hooaja parimaks mängijaks liigas.
Aga iseenesest kõrvaltvaatajana olen suht skeptiline ning eriti mehe suurde edusse ei usu, kuid Amauri on suht ettearvamatu mängija ning arvestatav võimalus on, et ta ka midagi siiski tegema hakkab.
Kuid kui Ranieri kavateb teda pingil hoida, siis on lausa lust vaadata, kuidas tüüp vinguma hakkab, sest seda teeb ta kindlasti.sigpic
Kommentaar
-
Horvaatia kaitsja Dario Knežević tuli laenule üheks hooajaks. Lisaks on lepingus säärane klausel, mis lubab Juventusel antud mängumehe raha eest endale hankida peale tänavust hooaega. Eks selle sammuga proovitakse vältida eelmise hooaja Coppa Italias juhtunud olukorda, kui meeskonnas oli ainult üks terve keskkaitsja.
Ning kamaluga noori on ka meeskonda naasenud: Giovinco, De Ceglie ja Marchisio on kolm nime nendest, kes võivad end päris algkoosseisu piirimaile võidelda.
Kommentaar
-
Aim luvin it .The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar